Hamilton "Gerçekten Kubica'nın Ne Dediğini Anlamıyorum!"

yazar:

kategori:

Şampiyona lideri Lewis Hamilton, rakiplerinin kendisinin pist üzerindeki hareketlerinden mutsuz olduğu söylentilerini önemsemedi.

BMW Sauber’den Robert Kubica, Hamilton’un özellikle Monza’da karşı yaptığı bazı atakların "aşırı" olduğunu söylemişti.

Hamilton "Diğerlerinin ne düşündüğünü önemsemiyorum. Ben burada takımımı, kendimi, ailemi, ülkemi temsil ediyorum ve mümkün olduğu kadar en iyi şekilde bunu yapmaya çalışıyorum. Günün sonunda sizin yenmeniz sonucu mutsuz olan insanlar oluyor ancak bu motor sporları." dedi.

Hamilton ve Kubica karting yıllarından bu yana bir çok seride yarıştılar ancak Kubica F1’e gelmelerinin ardından bağlarının koptuğunu söylemişti.

Hamilton bu konuda "Yarışmalısınız. Gerçekten onun ne dediğini anlamıyorum." dedi.


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    summi yilarini hatirliyorum summi icinde böyle ifadeler kulanilirdi diyer tirencilik oynamayi seven pilotlar bunu hep söyler sampiyon olmak istiyorsan sonuna kadar zorlamalisin LEWis VE DIYER SAMPIYONLAR HEP BÖYLE YAPMISTIR

  2. hazar kurumlu avatarı
    hazar kurumlu

    ege hocam yarıştıgı kişilerin hayatını hafife alıyor nasıl bir anlam ifade ediyor ki?her yarışta rakip araçları pist dışına itiyor-takla attırıyor-yoldan mı cıkarıyor?vettelin kaç yarışına şahit oldum,onu geçmeye çalışan insanları pist dışına ittiğini.coulthardı geçmeye çalışan pilotların coulthardın yol vermemesi yüzünden kaza yaptıklarını gördük.massa alonso mücadelesinde iki pilot da birbirlerini kenara atmak için ugraştılar.yarış sonunda alonso aracındaki lastik darbesini gösterdi.bunların hepsi yarışın bir parçası.izleyenler keyif almıyor mu?bunları görmezden gelip sadece hamiltona yüklenirsen senin objektif olman imkansız olur.şimdi bana diyeceksin 'sen de hamiltona laf kondurmuyorsun' diye,kesinlikle hayır.bazı yarışlarda yaptıgı hatalar var elbette-ama f1de ikinci sezonu ve üstünde yaşının kaldırabileceğinden cok daha fazla baskı var.hata yapıyor-genç oldugu için profesyonel davranmıyor.ne kadar bişeyleri anlatmaya çalışsak da taraf tutma saplantısı insanların at gözlüğüyle bakmalarına neden oluyor…

  3. Sadece hamiltonun tavırlarını,açıklamalarını,sürüşünü beğenmiyorum;Mc Laren gibi bir takımda yetiştirilmiş ve almış bu takımın bütün güçlerini arkasına ,pistte de şımarık bir çocuk gibi yaramazlık yapıp durmasını sevmiyorum.En önemlisi insanların (yarıştığı kişilerin) hayatını hafife alıyor,onları aşağılıyor ve her durumda ben en iyiyim ben haklıyım ben yaparım demesi bana doğru gelmiyor.Bu yüzden de morarmaz dedim.

  4. iyi hadi öyle olsun…

  5. Ne alkası var kardeşim bu kadar pişkinlikle onu bile yapmaz demek istedim ben.Baksana topyekün adamı savunma altına almışlar Ron bir taraftan haug bir taraftan.Psikolojik baskı yapıyorlar kamuoyuna.Ben de dedim ki yarın geçilse demek ki morarmayacak bile çamur atacaklar.Bu kadar basit.

  6. ege o zaman sen morarırsın…ırkçısmısın sen ??

  7. Kaan TANYERİ avatarı
    Kaan TANYERİ

    adam alışmış her pistte olay yaratmaya prensip icabı adam en kotu lastik patlatı bitio olay yani 😀 ama cok şey bi adam burda soylenmez adam rakibini gecmek için her turlu oyunu yapar ve yapıyorda resim resmen acı ve net değil mi 😉

  8. Eğer yarın Kimi hami yi geçerse hami morarmazda ha :))

  9. haug efendi yarım hamiltonun yaptığı gibi kimide yapar hami yi çimlere gönderirse temyiz e gideriz belden aşağı çalışmayın diye kendini hazırlıyor.. Haug kimi yi kimle karıştırıyorsun. Adamın aklı yarın ta ilk hedefi hamiyi geçmek kuzu zemin olacak ve gececek.. 2*2 4 bu kadar

  10. ege evet ta kendisi.. bu hamilton çarparsa yada rakipi mclarenin deyimiyle belden aşağı vurursa normal miş neden hamilton yarışa zevk veriyormuş.. Ne alaksı resmen yarışı kundaklamak. Montaya dan kurtulduk ahanada bu hamilton geldi. mclaren nereden bulur bu rakip dograması yapan adamları..

  11. F1 e geleli iki yıl olacak adamın iki yılda nerdeyse pistte mutlaka vukuatı var ya.

  12. Arkadaşlar geçen yıl Japonya değilmiydi sc arkasında şımarık şımarık süren daha sonra birilerinin yarışına neden olan bu şahıs.Neden hep bu adam diye insan düşünmeden edemiyor.

  13. Bu resimin yanına kanadayı da koymak lazım. Alt tarafına da webber ile olanı koymak lazım. Bunun adı yarışa zevk vermek değil bariz bencilliktir. Eski bu tür olaylar oluyordu ama pistler tehlikli idi. Kazalar azalsın diye pistlerde iyileştirilme yapıldı. Ama bir şey unutulmu mclaren hamiltonu iyileştirmeye götürmemiş..

  14. mike shinoda avatarı

    lewis olmasa heyecan olmayacakmış tek başına lewis heyecan tattırsın ozaman macca taraftarlarına kendine tur bindirsin:D

  15. ogun savaş avatarı

    Lewis olmasa bana bu sene heyecan yaşatıcak bi sürücü gösterin??? geçişlerde

  16. Geçiş her zaman güzeldir. ama kimseyi çime kadar taşırarak sonuna kadar zorlayıp onu kaza yapma riskine terketmek hiç hoş değil.

  17. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    fia Mclaren e ceza vericek ve burda fia=ferrari klasik naraları atılmayacak işte buna gülerim:D

  18. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bir mücadele içindeyseniz ve karşınızdaki rakiplerle aynı mekanda bulunuyorsanız onların başarısızlığı sizin başarınızdır ve yeri geldiğinde onları hataya zorlayarak(kurallar müsade ettiği nispette) onların kaybetmesini kendinizin kazanmasını sağlayabilirsiniz ;ayrıca o geçişlerde bir risk durumu var ise bu yarışların denetim kurumu olan fia ne işe yarar ki bu konulara karar vermedikten sonra haaa bu konu hakkındada karar vermiyorsa riskli görmemesi sebebi iledir diye düşünüyorum ;bana diyebilirsinizki işinize geldiği yerde fia gelmediği yerde tukaka fakat ortada bir karar yok olsa eyvallah ….

  19. Hamilton'un Glock ve Webber olayları dışındaki geçişlerin hepsi nizamiydi. Sen BMW gibi bu iki araçtan daha hızlı (hatta Raikkonen) bir aracı rahatça ve temizce geçebiliyorsan onları da geçersin böyle davranmanın gereği yok. Gerçi Webber'den atak yiyordu sanırım.

    Ayrıca Kubica neden Hamilton yarışı kazandığı için üzülsün? Yarışı kazanma şansı yoktuki. Hem Hamilton yarışı da kazanamadı. "Günün sonunda sizin yenmeniz sonucu mutsuz olan insanlar oluyor ancak bu motor sporları" demesi size de saçma gelmedimi?

  20. Erhan-F1 arkadaş helal olsun bi yorum yazacaktım ama aklımı okumuşun

  21. Yavuz Balcı avatarı

    ben resimden şunu anlıyorum glock fanteziye kapılmış ben bu adamı çimlerden geçeceğim diyor :)))) yarın bize güzel yarış izlettirsinler başka şey istemiyorum. gönlüm hamilton diyor ama mantığım her şeyin olabileceğini söylüyor :))))) bende modaya uyayım dedim :)))saygılar.

  22. hazar kurumlu avatarı
    hazar kurumlu

    resim herşeyi anlatıyor diyorsunuz,cok tehlikeli hareketleri var diyorsunuz.peki hatırlayın,2000 spada hakkinen'in schumiyle zontayı geçtiği turdan önceki turda,schumi hakkineni nasıl sıkıştırmıştı.hatta hakkinen el işareti yapmıştı.yarıştan sonra da 'yaptıgı tehlikeliydi,o süratteyken böyle bir savunma tehlikelidir'demişti.o fotograftaki an-hızlanma bölümü,ama spada o düzlükte araçlar son hızlarında.ben o yıllarda hakkinen taraftarıyken schuminin o hareketine birşey dememiştim.çünkü bu bir yarış,ve rekabet olacaktır.

  23. Erhan hocam, hamiltonun monzadaki geçişlerinden glock ile ilgili olanında problem olduğunu hiç bir mclarenci reddetmedi..ama, hamiltonu sevmeyenler monzadaki tüm geçişleri sırf glocku geçerkenki sorundan dolayı hatalı addederlerse burda bir anormallik var demektir..yiğidi sevmiyorsan sevmezsin, öldürürsün öldürmezsin o da sana kalmış..ama hakkını da yememek lazım

  24. her başarılı pilotun sevmeyeni çıkacaktır gp2deyken nerdeyse hepimiz hamiltonu severdik şimdi bazılarımız sevmiyoruz belki 2-3 yıl sonra vetteli de sevmeyeceğiz. kubica da bu yoldan geçmeye başladı eleştiriler hep olumluyken artık olumsuzlar da geliyor çünkü artık o da rekabetin içinde ve o da daha sert konuşuyor zaten bence kubica gridin potansiyel mızmızı dolayısıyla başka sevmeyenleri de çıkacak ama bunlar umrumda bile değil biz onu bu haliyle seviyoruz ben basının sorularına verdiği bi kaç cevabı önemsemiyorum ayrıca her ne kadar onlar yarışsa da hamiltonun yaptıkları bazen gerçekten tehlikeli oluyor

  25. Olayı Hamilton'u sevme sevmeme meselesine çekiyorsunuz hemen. Mesele Hamilton'un sempatikliği değil sürüş tarzı. Bende seviyorum Hamilton'un sürüş tarzını, zorlamasını, kontralarını,….diye gider bu ama iş diğer pilotların yarışını hatta hayatını riske atmaksa orada duracaksın.

    Kubica'nın haklı olduğunu herkes biliyor (Hamilton fanları dahil) ama sanki "evet tehlikeli ve gereksizdi" deyince takımına ihanet edeceğini zanneden adamlar var. Resim herşeyi anlatıyor aslında birşey söylemeye gerek bile yok, hem zaten söyledikçe McLaren düşmanı oluyoruz.

  26. alonso massayı son 5 tur kalamı 7 tur kalamı nasıl geçmişti ya arabanın yanı birbirne değmişti massa içerde konuşup duruyordu alonso tınlamadı bile şapkayı taktı çıktı

  27. atak yaparsın ayrı dert atak yapmazsın ayrı dert walla 🙂 Hamilton bu yönden kubica nın çok önünde. eğer sindirilemeyen birşey varsa o da bu ! (geçen sene massa alonso çekişmesini de unutmasın ayrıca kubica.Massa neler yapmıştı Alonso'ya)

  28. hemıltınıda bazıları çok övüp duruyor o asla bir scmaher senna olamaz

  29. senna guven avatarı

    ne güzel resim:))

  30. ayrıca seneye araç kötü olduktan sonra yarış paketin kötü olduktan sonra Kers size birşey kazandırmaz…araçlar 90 lı yıllardaki araçlara benzeyecek ve eski takımların bu araçlarla ilgili daha çok bilgi ve tecrübeleri var….

  31. Kers i deneyen birkaç takımdan biri Mclaren fazla kendinize güvenmeyin seneye herşey değişebilir bakarsınız Honda Bmw nin önünde yeralır…lewis sempatisini kaybetmiş olabilir mclaren tafartarı onu seviyor gerisi boş zaten,bir zamanlar Şumininde sevmeyeni çoktu hatırlatırım ve bunun en büyük nedeni bence başarılarıdır…Lewisde F1 e iyi bir başlangıç yaptı sevmeyenide çoktur..Kubica da eski sempatisinde değil artık en azından benim için…

  32. emiko emiko avatarı

    Hamiltonun yaptığı geçişlerin büyük çoğunluğu riskli geçişler ve karşıdakinin bişekilde taviz vermeye zorlayarak yapılan geçişler.Ama bundan sonra kolay geçiş yapamayacak.Çünkü artık herkes onu tanıdı.

  33. senna guven avatarı

    utkucuum…bi sürü renocu ve ferrarici arkadaşım var lewis i seviyo merak etme sen:) burada yazmayan insanlar…
    lewis in sürüş stilinin hayranıyız bu arada..

  34. Utku İKİZPINAR avatarı
    Utku İKİZPINAR

    Bu Hamilton çok saf sanırım, Kubica'nın söylediği gayet açık: Bu sürüş stili sebebi ile Lewis, Mclaren taraftarları hariç herkesin sempatisini kaybetti…

    BMW POWER

  35. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    bu alonso ne yaptı bu mclaren cilere anlamıyorum. yahu adamı bir dövmediğiniz kaldı .hangi pilot çıksa bir şey dese tıpkı alonso gibi deniyor. benimde şöyle diyesim geliyor (alonso kadar taş düşsün başınıza) ama demeyeceğim

  36. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    tifosi_sercan bence seneye KERS ile anlayacak :)))

  37. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Anlaşılan hamilton kubicanın "Mantığım Hamilton, fakat kalbim Massa diyor." sözüne çok alınmış ondan dolayı anlamıyordur :))) yoksa anlaşılmayacak ne warki :)))

  38. abi kubica bnm gozumden ıyıce dustu su grıdde alonsodan sonra sevdgm ıkı numaralı adamdı ama su son gunlerdekı acıklamaları sonra team radioda yarıs muhendısını azarlaması ayıp kubıca sen daha 23 yasındasın yarıs muhendısını azarlamak ne demek ya o adam yıllarını vermıs f1 e buyuklere bıraz saygı sohret herkesı degstryıo malesef arakdaslar:S

  39. McLAREN TEAM avatarı

    geçen yıl bu pistde kubica-massa arasındaki çekişme normal ise hamiltonun geçişleri tartışılamaz bile !!
    kubica! alonsoya çok benziyorsun…..

  40. McLAREN TEAM avatarı

    demekki en iyi takımda yarışmak için en iyi olmak lazım en iyi olabilirsen en iyi takımda yarışırsın:)

  41. ilker biçer avatarı

    pistteki herkes birbirinin rakibidir buna takım arkadaşlarıda dahil.

  42. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    aynı takımda olsanız anlardın kubica nın ne dediğini…. görürdün o zaman kim kimi anlamıyor… en iyi takımlardan birindesin… kubica senin rakibin değil…..

  43. McLAREN TEAM avatarı

    kubica ne dediğini kendi bile anlamıyor alonso için söylediklerine bakınca onu anlamak mümkün olmuyor…senin anlamaman normal onu bende anlamıyorum!

  44. McLAREN TEAM avatarı

    Günün sonunda sizin yenmeniz sonucu mutsuz olan insanlar oluyor ancak bu motor sporları." dedi.

    olay budur başka söze gerek yok!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir