Mclaren Fabrikada Önemli Downforce Kazanımı Sağlamış

yazar:

kategori:

Mclaren takımı, henüz piste indirememiş olsa da MP4 29 için önemli downforce gücü bulduğunu açıkladı.

Son 2 yarışta önce dayanıklılık sorunuyla hayalkırıklığı yaşayan takım,ardından Çin’de yarışı tamamlamasına rağmen puan kazanamama ile hayalkırıklığı yaşadı.

Eric Boullier, son haftalarda fabrikada çok önemli şeyler bulduklarını ancak parçaları üretimin zaman alması nedeniyle henüz tüm güncellemeleri piste indiremediklerini söyledi.

Güncellemelerin kendilerini Mercedes arkasındaki mücadeleye döndürüp döndürmeyeceğinin sorulması üzerine Boullier “Kesinlikle döndürecek.”

“Bundan % 100 eminiz çünkü önümüzdeki 3-4 yarış için fabrikada neler yapıldığını biliyoruz.”

“Neler olduğunu biliyorum bu yüzden gelişim açısından iyi seviyede olduğumu biliyorum.”

“Umarım çok geçmeden piste gelir. Rüzgar tünelinde çok fazla performans bulmayı şimdiden başardık.”

“Fabrikada durum iyi. Her şeyi hazırlama ve yola çıkarma konusu önemli.” dedi.

Boullier ayrıca panik yapmadıklarını söyledi. Boullier “2 sene önce onlar yarışlar kazanıyorlardı bu yüzden paniğe gerek yok.”

“Bir kaç kişi kaybettiğinizde araç daha çalışmıyor diye bir durum söz konusu olmaz.” dedi.


Yorumlar

“Mclaren Fabrikada Önemli Downforce Kazanımı Sağlamış” için 11 yanıt

  1. Fabrikadaki downforce’u napalım biz kardeşim 😀

  2. Yarışa gelirken fabrikada unutmuş olmalılar 🙂

    Şaka maka Mercedes motorlu en kötü takım Mclaren. Büyük başarı 🙂

    1. Iste sorunda burda, insan acaba demeden duramiyor. Yoksa mercedes bilerekmi ve de ozellikle planlayarak en kotu motoru McLarene mi verdi…muhtemelen kendilerine ayni motorla en buyuk tehdit olacak olan takimi durdurmak icin imkanlarinimi kullandilar…

      1. Elbetteki en kötü Motoru Mclarene verdi siz gerçekten inanıyomusunuz kendi kullandıkları motoru geçiyorum Williamsa bile verdikleri motordan daha kötüsünü veriyolardır.Malum Toto’nun da williamsda hissesi var illaki veri akışından fayda sağlatırıyodur.McLaren motorda 30bg daha zayıf olduklarını açıklamıştı zaten.

        1. kötü motor vereceklerini düşünmüyorum, özellikle Mclaren’i öteki müşterilerden ayırıp en kötüsünü vereceklerine imkan bile vermiyorum… Mclaren’e aynı motor gidiyordur ama, o Mclaren o motoru ne kadar iyi kullanıyordur tartışılır… Renault tüm takımlara aynı motoru verdi ama Lotus şu son yarışa kadar motoru tam verimli kullanamıyordu (hala kullanabildikleri şüpheli ama ileriye bir adım atmışlar)… O yüzden ortada bir sorun varsa Mclaren önce özeleştiri yapmalı…

          1. Umarım siz haklısınızdır ve umarım ben yanılırım.

  3. Muammer UYAR avatarı

    İş rüzgar tünelinde kazanılan başarılarla bitseydi ferrari ve Alonso en az 2 kere şampiyondu:))

  4. Çok üzülüyorum McLaren’e . Ne kadar Hamilton’u desteklesemde Mercedes kazansın desem de , McLaren çok ayrı bir takım benim için . Ne oluyor lan bunlara diyorum . Pilot kadrosuna mı üzülsem , takıma mı üzlsem bilemiyorum . Ya da ısrarla gönderilmeyen Whitmarsh mı desem ? Umarım Honda birşeyler yaparda gelişriz . Alonso’da gelse tadından yenmez valla .

  5. Aracın geliştigini pistte görmeden inanmam kusura bakmayın.

  6. Yusuf Hitay avatarı

    sponsor bulmak için atmadıkları takla kalmadı.

  7. Özellikle Mercedes motorunu kullandıklarını ve tasarladıkları yenilikçi arka süspansiyonu göz önünde bulundurarak sezon öncesinde benim Mclaren’den çok büyük beklentilerim vardı. Maalesef büyük bir hayal kırıklığı ile karşılaştım.

    Umarım yeni parçalardan elde edecekleri performans Mercedes ile mücadele etmek için yeterli olur. Tek takımın tüm yarışları domine ettiği bir F1 istemiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir