Boullier: “McLaren’in 2014’te Kazanamaması İçin Hiçbir Neden Yok”

yazar:

kategori:

Sezonun açılış yarışlarında gösterdikleri zayıf performans ve gerilemesine rağmen, Eric Boullier hala 2014’te kazanabilecekleri konusunda iyimser.

Sezon başlangıcı olan Avustralya Gp’sinde gösterdikleri performansın ardından takımlar şampiyonasında lider olan takım hafta sonunda hem Button hem de Magnussen’in puan alamamasının ardından 5.ci sıraya geriledi.

Kötü sonuçların sebebi olarak aracın downforce yönünden eksik kaldığı düşünülürken, Boullier ise agresif bir geliştirme paketine sahip olduklarını ve bunun sayesinde Mercedes’leri yakalayabileceğini söyledi.

Boullier “Yeniden kazanacağımıza inanıyoruz. Eğer ayrıntılı bir şekilde bakarsak, sezon başından sonraki yarışlarda yavaşça gerilediğimiz görülüyor.”

“Avustralya’da biraz iyimser olduğumuz gerçek ancak biz yeniden puan mücadelesi ve podyum için kendimizi hazırlıyoruz.”

“Eksik downforce bizi çok fazla etkiliyor, özellikle de çok sıcak veya çok soğuk şartlar altında tıpkı Çin’deki gibi ve üzerine bir de teknik sorunla da karşılaştık.” dedi

Boullier rüzgar tünelinde önümüzdeki İspanya Gp’si için hazırladıkları parçalardan da olumlu sonuçlar aldığını vurguladı.

Boullier “Motosporları’nda durup bekleyemezsiniz. 2013 sezonu tekrarlanmaması gereken bir geçiş sezonu olmuştu. 2014’te ise tamamen yeniden kazanan bir takım olmak istiyoruz, bunun için çaba harcıyoruz.”

“Bunun dışında bu sene Mercedes’le iyi bir iş çıkartmak istiyoruz. Gelecek sene Honda’yla çalışmaya başladığımızda onlar da rakiplerimiz arasına katılacak ancak önemli olan şuan ne yaptığımız. Bunların hepsi bu mücadelenin birer parçası.” dedi.


Yorumlar

“Boullier: “McLaren’in 2014’te Kazanamaması İçin Hiçbir Neden Yok”” için 7 yanıt

  1. Rahmetli de öyle diyordu.

    Mclaren’de ciddi bir sorun var. Teknik elemanlarını takımda tutamıyorlar, hızlı pilotlarını tutamıyorlar. Parasızlık? Honda ille hallolacak. Bu sezon? Honda yok.

    Erken konuşmamak gerekir, daha takım patronları bile belli değil.

  2. Köyümüze denizde gelecek mi !!!

  3. Eğer bu kadar farktan Mersoları yakalayabilirler ise bize ancak şapka çıkarmak düşer.

  4. Bu gelişimi pistte görelim önce.

  5. Yusuf Hitay avatarı

    önce caterham’dan daha hızlı turlar atın. mümkünse bir hayli hızlı olsun.

  6. İspanya’yı dört gözle bekliyorum,çok konuşttunuz fabrikada bulduğunuz df ile inşallah fiyasko olmaz

  7. Lewis Hamilton (TEE) avatarı
    Lewis Hamilton (TEE)

    Kötü sonuçların sebebi olarak aracın downforce yönünden eksik kaldığı düşünülürken,Boullier ise agresif bir geliştirme paketine sahip olduklarını ve bunun sayesinde Mercedes’leri yakalayabileceğini söyledi

    Adama umut verip durmayın artık. 🙂 Bak gece gece yine umutlandım. 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir