Toyota Düşük Sıcaklıklardan Kötü Etkilendi

yazar:

kategori:

Toyota’dan Jarno Trulli, 5.liğin bugün elde edebileceği en iyi sonuç olduğunu söyledi ve bu 4 puanı kendi evinde yarışan takımına adadı.

Trulli "Bugünden mutlu olmalıyız ancak dürüst olmak gerekirse hem takıma hem de taraftarlara daha fazlasını vermek istiyordum. Gerçekten podyum yapabileceğimize inanıyordum ve bu 5.lik bugün öğleden sonra elde edebileceğimiz en iyi sonuçtu."

"Starttan finişe kadar heşeyimi verdim ancak daha iyisini yapamazdık."

"Tüm hafta sonu rekabetçi olduk ve araç yine yarışta iyiydi ancak düşük sıcaklıklar bize yardım etmedi. Bu yüzden araç biraz dengesizdi. Piquet’in Renault’unu arkamda tutmaya çalıştım ancak bugün çok hızlıydılar." dedi.

Timo Glock "David Coulthard’ın kazasının ardından bazı parçaların üzerinden geçtim. O andan sonra araç tuhaf bir hal aldı ve sonunda 6. virajın çıkışında körbde aracın kontrolünü kaybettim."

"Çimlere çıktım ve araç havaya kalktı. İndiğimde ise birşey kırılmış gibiydi." dedi.


Yorumlar

  1. düzgün araçla glock u görüyoruz .Trulli lakabını almış zaten son sıra pilotları gibi doldur git.Couthardıda koysanız aynısı olur. Genç pilot daha iyiyse 11 yıllık dediğin adamda birşey vardır o zman.
    Herkes öğrenmiş çaylak çaylak.çaylak yavaş mı demek nekadar büyük hatasını gördün glockun ki çaylak deyip küçümsüyorsun.
    Birisi yeniyse tecrübesizse çaylak denir.ama bu onun yavaş olduğu dikkatsiz bilgisiz olduğu anlamına gelmez.
    Farkı göster
    Glock podyuma çıkarınca mı yoksa trulli tecrübeli olduğu için mi daha popüler oluyor toyota

  2. Murat Irmak avatarı

    Artık Japonlar birşeyler yapmalı. Bu sene bir kıpırdanma vardı Toyota'da ancak beklentileri hiç karşılayamadılar. Trulli iyi pilot ancak Heidfeld gibi standart orta sıra pilotu, gerçi set-up yardımı fazla bir pilot ancak yetmiyor; Timo ise bence iyi kumaş.. 2009'un yeni kural ve sistemleri Toyota'ya yarayabilir, yine de umutsuz gibiyim.. Japonların(Toyota ve Honda) 2009 performansını büyük merakla görmeyi bekliyorum.

  3. ozan ülkügil avatarı
    ozan ülkügil

    trulli mi toyota'yı kirletiyor.düzgün bir araç verseler hem trulli hem glock iyi olsbilir.soğuk havada başarısızlar sadece.başka bir problemleri yok.ayrıca trulli kendini 11 yıldır kanıtlamış bir pilot.çaylak ile 11 yıl çok farklı şeyler.

  4. Coulthard sezonun ortasında bıraksaydın şimdi neler değişirdi acaba:) çok kişiyi yaktın korkuttun ürküttün:) Glock adına üzüldüm.Toyota için farklı birisiydi trulli nin kirlettiği toyota adı onunla farklı oluyordu ama şansız.

  5. sezon basını hatrlyrmda rosberg"alonso orta grubun en yavaşı" webber"renault ve toyota bir biz ise iki iyi pilota sahibiz" toyota"4. lük bizim olacak" ahh f1 sen nelere kadirsin:D toyota bnce williamsla beaber sezonun en dengesız takımı iki yarsta en hızlı 2. arç oldular dığer yarıslarda yattılar bakalım 2009 nelerı berabernde getrecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir