Hulkenberg: “Force India Yeni Kurallardan Yararlandı”

yazar:

kategori:

Force India’nın Alman pilotu Hulkenberg’e göre yeni kural düzenlemeleri Force India’ya yaradı.

Alman Nico Hulkenberg’e göre takım bu başarıyı devam ettirebilir.

“Dört yarışta 54 puanımız var. Takımlar klasmanında üçüncüyüz. Önümüzde uzun bir yol olsa da ivmeyi devam ettirebiliriz”

“Takım kış boyunca çok çalıştı ve büyük bir araç üretti. Motor açısında Mercedes gibi güçlü bir motora sahibiz. Bunun avantajını kullanmış gibi gözüküyoruz”

Alman pilot yeni kural düzenlemelerinin Force India’yı öne çıkardığını da itiraf etti.

“Yeni düzenlemeler takımlar üzerinde bir ‘reset’ etkisi yarattı. Bu kurulu düzeni biraz değiştirdi”

“Yeni kurallarla birlikte önceki sezonlara göre rekabetçi olma şansımızın daha yüksek olduğunu düşünüyorum”

“Takım geçtiğimiz yıl 2014’e odaklanmıştı ve bunun mantıklı bir karar olduğu kanıtlanmış gibi görünüyor”


Yorumlar

“Hulkenberg: “Force India Yeni Kurallardan Yararlandı”” için 7 yanıt

  1. Kaptan mağara adamı öncelikle soyledigin gb senin şahsi fikrin zaten boyle senin gb f1 in sıkı takipçisi anca genele bakmaz tabularıni yıkmaz.!!bak ben sadece şunu vurguluyorum gözünle görüyorsun ama illa orta sınıf yani senn tmm bu şampiyon olur dedirtmesi için ne gerekiyor anlamak zor yani ben misalen aloonso kötü pilot dersem dokturursun yazıları ama ona o şans verilmiş ve senin içine sinmiş ama ona öyle şans verilmemiş ve vasat araçlarla ben burdayım dedirtmis anladinmi.bu örneğe vettel de dahil örnek çok ama illa şampiyon olacak sen n için iyi pilot.çok sıkı takip ediyorsan böyle bi fikrin olmamalıydı çünkü herkesin yorumlardan bile belli bu adamın bisyler yapacağı ki herkes bu yönde yorum atmış.

  2. Force India geçen sezon da Mclaren’in önünde bitirmeyi düşünüyordu ama pek başarılı olamadı. Bu sene de bir yerden sonra geride kalmaya başlayacaklardır. Bir yarış kazanmalarını isterdim.

  3. f1 manyagı avatarı

    kaptan mağara adamı sen bir pilottan daha ne bekliorsun anlamadım.”Tamam gerçekden gridde Çoğu pilottan daha disiplinli ve Akıllı sürüşler yapabilir hatta Şampiyonlara karşı Soğukkanlıkla 10-20 tur savunma yaparak onları arkasında tutabilir.. Fakat bu bir pilotun Şampiyon olmasında Ne kadar Etkin bir rol oynar ki ?”nasıl bir cümledir bu hem şampiyon olamaz hemde iyi bir pilot..senin o söylediğin şampiyonlara karsı savunması dahi yeter soğukkanlılıkla..sana sadece su kadarını söylıyeyim ona bundan önce şampiyon olmus pilotlara verilen bir arac verilsin şampiyon olma ihtimali % 50 üstü.niye böyle söyledim aynı arac takım arkadssında olacak çünkü..ama bu kadar zafere ve şampiyonluğa sevdalı hulk gibi pilot rakibini avlar…az f1 sıkı takip et hulk hakkında dahi bir fikrin yok!!!

    1. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      Öncelikle Yorumumu okuyup ve eleştri yaptıgın için Teşekkürler. Aslında Haklısın O kadar çok uzun cümleler kurmanın manası yoktu.. Kısacası Şu ki Ben Hulk’u orta sınıf iyi bir pilot olarak Görüyorum.. Şampionluk Yarışına da Gireceğini düşünmüyorum. Şahsi görüşüm bu. Zamanında F1 deki iyi pilotlar gibi Hieldfeld , Kubica gibi bir pilot Hulkenbergde.. Şampionluk şansının %50 den fazla olma durumu tamamen senin hayal ürünün bence.. Çok abartmamak lazım. Az f1 i sıkı takip et kısmına gelelim. Beni tanımadan böyle bir ithamda bulunman beni üzdü. İnsanlar hakkında hemen Peşin hükümler vermeyi ne kadar da seviyoruz.. ben 2005 den bu yana F1 i takip ederim Sadece Raikkonen’in bıraktıgı 2009-2011 seneleri arasını izlemedim. Şuan Üniversite Öğrencisi olmama rağmen Yurttaki odamda Kendime ait bir D smart cihazı alacak kdar çok Takip ediyorum.. Lütfn biraz daha saygılı olalım. İyi günler.

  4. OtonomAktor avatarı

    iyi bir pilotsun hulk. iyi bir takımda şampiyon olabilirsin. umarım böyle bir fırsat eline geçip kendini gösterebilirsin.

    1. Kaptan Mağara Adamı avatarı
      Kaptan Mağara Adamı

      İyi Bir Pilotsun kısmına Katılıyorum Fakat Şampiyon olabileceği Kısmına Katılmıyorum. Zira Bize böyle bir ışık vermiş değil Hulk.. Tamam gerçekden gridde Çoğu pilottan daha disiplinli ve Akıllı sürüşler yapabilir hatta Şampiyonlara karşı Soğukkanlıkla 10-20 tur savunma yaparak onları arkasında tutabilir.. Fakat bu bir pilotun Şampiyon olmasında Ne kadar Etkin bir rol oynar ki ? İyi pilot yakıştırılması Hulk adına harika bir eleştri bence zira Şuan Gridde Orta seviyede bile olmayan 10 pilot sayabilirim.. Kaptan Saygılar Sunar…

    2. OtonomAktor avatarı

      bende o potansiyelin olduğunu düşünüyorum birçok istatistiğini inceliyorum altındaki araca göre çok fazla işler yapıyor hep. bu özelliğini de alonso ya benzetiyorum kullandığı arabadan maksimumu çıkarması dolayısıyla. ve zaten f1 e gelene kadar katıldığı tüm serilerde şampiyon olmuş hulk. cv sine bakarsanız görebilirsiniz bu yüzden “neden f1 de de şamoiyon olamasın” diye düşünüyorum. gerçekten yetenekli bir pilot.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir