Hamilton: “Taraftarlar Antrenmanlarda Daha Fazla Aksiyonu Hak Ediyor”

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, sürücülerin antrenman seanslarında lastik saklamak için garajda beklemektense piste çıkıp tur atmaları gerektiğini düşünüyor.

Takımların çoğu, lastiklerini ve araçlarını korumak için antrenmanların büyük bölümünü garajda geçiriyorlar. Hamilton, antrenmanlarda daha fazla piste çıkabilmeleri için bir yolun bulunması gerektiğini düşünüyor.

Hamilton “İlk yarım saat belki sadece tek bir aracın sürüşünü izleyen insanları anlıyorum. Bu durum daha iyi yönetilebilir.”

“Formula 1’i izlediğim dönemlerde insanların daha fazla sürüş yapmasını istiyordum.”

“Şimdi o sürücülerin arasındayım. Garaja geldiğimde ve dışarı çıkamadığımda taraftarların neler hissettiğini tahmin edebiliyorum.”

“Motorlar açısından çok fazla mesafe kat etmemiz gerekiyor bu yüzden bir seansta 15-16 turla sınırlı kalıyoruz.”

“Serbest motorumuz olsa her seansta 30 – 40 tur atabilirdik. Böyle olursa taraftarlar için daha eğlenceli olur.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Taraftarlar Antrenmanlarda Daha Fazla Aksiyonu Hak Ediyor”” için 3 yanıt

  1. Soyle bir sey yapilabilir mesela butun antrenmanlarda sureleri toplanir ve lider olana o hafta icin salliyorum 3 puan verilir veya daha fazla puanda olabilir. Bak bakalim o zaman antrenman seanslari da yarış gibi gecmiyormu.

  2. Masrafları kısmak için her türlü saçmalığın yapıldığı bir dönemde, sırf taraftarlar daha fazla aksiyon görsün diye takımlara antrenmanlar için ekstra PU vermek ? Hilmi bunu sevmedi.

    1. yanılıyorsun, hilmi parayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir