Grosjean: Ödemelerden Şikayet Etmemek Doğru Olandı

yazar:

kategori:

Romain Grosjean takımın yaşadığı maddi sıkıntıları kabul etmek gerekirken Kimi Raikkonen’in yaptığı gibi şikayet edilmemesi gerektiğini düşünüyor.

Enstone takımından sonunda ödeme alabildiğini söyleyen Grosjean geçtiğimiz sezonki maddi sorunlarının endişe verici olduğunu da kabul etti.

Ancak Grosjean kişisel ilgilerini bir kenara koyarak, ödeme almak için demeç vermektense takımı desteklemeye devam etmeyi tercih ettiğini söyledi.

Raikkonen ise ödemeleri yapılmadığı için Abu Dhabi’de yarışmamakla tehdit etmişti.

“Bu kesinlikle olmasını istediğimiz şey değildi, basın önünde asla ağzımı açmadım, çünkü bu benim işimdi. Her şeyi Kimi körükledi.”

“İşler her zaman doğru şekilde yapılamıyordu ve bu durum buradakiler için kolay değildi, ancak buna rağmen herkes bir arada kaldı.”

“İşler istemediğimiz gibi gittiği zaman bile takım ruhu daima oradaydı. Herkes başını öne eğip çalışmaya devam ediyordu.”

“Artık geçmişte karşılaşabileceğimiz sorunlarımız yok ve bu da iyi bir avantaj. Elimizden geldiği kadar sıkı çalışıyoruz ve elbette iki başarılı sezonun ardından çok daha zor bir sezona girdik.”

“Ancak herkes elinden geldiği kadar zorluyor ve ilerlemeye çalışıyoruz. Hepimiz aynı teknedeyiz ve ilerlemek için çaba sarfediyoruz.”


Yorumlar

“Grosjean: Ödemelerden Şikayet Etmemek Doğru Olandı” için 9 yanıt

  1. Grosjean takıma muhtaç olduğu için böyle konuşmuş, ama dedikleri doğru. Takımın bir parçasıysan sıkıntıları dışarı vurmaman gerekir. Sözleşmelerde bununla ilgili maddeler olmalı.

  2. En lüks takıma gidip paramı adam gibi alayım ama bi şey yapamamak ta var her zaman derim önemli olan zoru başarmak kolay işi herkes yapar herkesbaşka seyler anlamış konudan adamın derdi zaten yarişmak ben sizleri bu adam bi yerlere gelince görücem o zaman neler yazacaksınız….
    Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

  3. Başlığı görünce bile ilk aklıma geleni herkes yazmış zaten, arkadaşlara katılıyor ve ağzını açsaydı koltuğundan olacağını düşünüyorum.

    Ancak 2012’deki vukaatlardan sonra 2013’te kendine ciddi anlamda çeki düzen vermesiyle biraz yol alabildi. Bu yıl Maldonado gibi rezil bir pilot olmadığını gösteriyor. Çin’de şanssızlık yaşamasa puan alacaktı.

    Hakkını yemek istemem, son 1.5 sezonda yaptığı işler çok iyi, ama tabi maaşım ödenmiyor diye şekil yapacak düzeyde değil. Böyle devam ederse ve sponsorlarını kuvvetlendirirse Lotus’tan daha iyi bir aracı sürecektir. Williams olabilir,

    Umarım kısa zamanda tekrar 2013 Lotus gibi iddialı bir aracın koltuğunda oturma şansı olur.

  4. Kimi’nin yerinde olsam kameramanları ittireceğime gider Gro’yu pataklarım, Lotus’tan ayrıldıktan sonra Kimi’ye bir küfür etmediği kaldı, onu da içinden ediyordur zaten.

    Her şeyi Kimi körükledi felan, bunlar ayıp sözler. Lotus’ta geçen 2 senede, Raikkonen’e karşı pistte canının ne kadar acıdığını düşünün, 6 aydır içinden zehri ata ata biteremedi.

  5. OtonomAktor avatarı

    İstiyosan konuş gro. Maaşına zam işine son derler vallahi 😀

  6. Erdim Şevket avatarı
    Erdim Şevket

    Benim kişisel görüşüm Romain’in susmasının sebebi Lotus’a karşı çemkirse ve bu ters tepse başka koltuk bulamayacağındandı.

  7. f1’de olduğuna dua etmen lazım bırak ödemeden şikayet etmeyi 😀

  8. şikayet etsen tekmeyi yiyeceğini bildiginden..

  9. sen kim kimi kim. maldonado ile beraber kasap sınıfındasınız zaten. sen bırak şikayet etmeyi önümüzdeki yıl sponsor bulmazsan o koltuğa el sallarsın. adama bak ya.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir