Raikkonen, Sorunlu Başlangıçtan Endişeli Değil

Kimi Raikkonen, Ferrari’ye dönüş sezonunda ilk yarışlarda performans olarak geride kalması karşısında pek endişe duymadığını söyledi.

Ferrari ile 4 yarışı geride bırakan Raikkonen, performans olarak bekleneni henüz veremedi ve puan açısından da pek fazla puan toplayamadı.

Raikkonen “Bazen böyle şeyler olduğunu bilecek kadar uzun süredir buradayım. Hepimiz daha iyi olmak istiyoruz. Bu pozisyonlarda bitirmek istemeyiz ancak hiç bir şey alamamaktansa bunları tercih ederim.”

“Yapılacak çok şey var. Sürekli olarak işlerden mutlu olmuyoruz. Bir gün iyi olurken diğerinde genel olarak her şey çok zor oluyor. Biraz daha bilgi topladığımızda bu konu üstünde daha fazla çalışabiliriz. Şu ana kadar en kolay yarışlarım olmadı ancak bazen böyle şeyler olur.” dedi.

Ferrari’nin durumunu değerlendiren Raikkonen “İşleri geliştirdiğimizi biliyoruz. Her yarışta geliştik. Avustralya ile Çin yarışlarını kıyaslarsak, çok büyük gelişme kaydettik.”

“Bazen dışarıdan bunu görmek zor oluyor ancak kendimizi biliyoruz. Bahreyn’de aracımdan oldukça memnundum. Çin’de ilk başta yaşadığımız sorun nedeniyle sürüş yapamadım ve onun faydası olmadı.”

“Zor bir hafta sonuydu ancak en azından 3 puan alabildim. İstediğim bu değil ancak genel olarak takım için daha iyi bir hafta sonuydu ve bu herkesin iyi hissetmesini sağlıyor çünkü durumun gelişmesi için yoğun çalışıyoruz. İstediğimiz şeyleri başaramadık ancak Fernando’nun podyumu takım için iyi oldu.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen, Sorunlu Başlangıçtan Endişeli Değil” için 6 yanıt

  1. BurakBilgin avatarı

    Adamsın sen adam sıkma canını biz seni biliyoruz

  2. Formula 1 de adayım ferrari diyorsanız en iyi ferrari olsun ferrari şampiyon olsun diyorsanız FERRARI yazıp 1890’a Sms gönderebilirsiniz Evet Favorim Ferrari diyorsanız FERRARI yaz 1890′ a Sms gönder . Herşey sizin elinizde 😀

  3. söylenecek çoğu şeyi söylemiş aslında, keyifli bir avrupa sezonunu sabırsızlıkla bekliyoruz. umarım rekabetci bir araç olur ve bizler güzel yarışlar izleriz

  4. …Bahreyn’de aracımdan oldukça memnundum…

    ?

    1. Maksimuma yakın performans çıkardığından bahsediyor olmalı.

    2. Buz adam falan derdik bu adam resmen rekabetçi sıcakkanlı bir adam çıktı. Alonsoyu sıralamada geçince memnun oluyor, geçildiği her yarışta mutsuz oluyor. Kimi Raikkonenin gidişi gidiş değil. 2. Massa vakası olmasada.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir