Button: “Mclaren’in Bu Performansı Kabul Edilemez”

yazar:

kategori:

Jenson Button, Mclaren’in mevcut performansının kabul edilebilir olmadığını bu yüzden ciddi ölçüde gelişmeleri gerektiğini söyledi.

Çin yarışına büyük umutlarla giren Mclaren sürücüleri yarışı tamamlamalarına rağmen puan alamayarak büyük hayal kırıklığı yaşamışlardı.

Button “Bazı güncellemelerimiz olacak ancak Çin’de son yarışlara göre daha da geriye düştük. Hızlı değildik. İnsanların oraya çok bir şey götürdüklerini düşünmüyorum bu yüzden bizim ne yaptığımızı gerçekten bilmiyorum.”

“Çin tüm takım için hayal kırıklığı dolu bir yarıştı. Herkesin çok sıkı çalıştığı bir dönemde kötü sonuç almak, özellikle fabrikada çalışanlar için zordur. Umarım iyimser kalıp aracı güncellemeye devam edebiliriz çünkü şu anda yeteri kadar iyi değiliz.” dedi.


Yorumlar

“Button: “Mclaren’in Bu Performansı Kabul Edilemez”” için 8 yanıt

  1. Ben Mercedesin kendi motorunu verdiğini düşünmüyorum, artı Mclarenin sorunu nedir çok ilginç ilk yarıştan beri çok hızlı bir gerileme var takımda.Belki gelecek seneye daha çok hazırlanıyor olabilirler, şu performans rezalet otesi, hiçbirşeyle açıklayamazsın.Jerez testlerinden itibaren büyük bir yatış var fabrikada, gerçekten en hızlı ikinci takım olduklarını düşünüyordum, ama Ferrari ve Redbullun attığı adıma bakarsak onlarınki devede kulak kaldı.Gelişim yarışında çok geride kaldılar ve bu Mclaren için çok sürpriz bir şey benim içinde.

    Button’a da bir parantez açarsak herkes Button’u küçümsüyor ancak iyi bir araçla şampiyonluk mücadelesi verebilecek bir pilot, yavaş olduğunuda düşünmüyorum.Hayatında bir sefer çok hızlı bir aracı oldu oda bunu değerlendirip şampiyon oldu, mücadele edebilecek bir aracı olursa aracın bitirebileceği maksimum yerde bitirecektir.Bakalım Mclaren silkelenip kendine gelecektir.Mücadeleye girmelerini isterim her zaman sempati duymuşumdur.

  2. Button: Alonso is not a worry
    Button: Button doubts Ferrari progress in China
    Button: Bahreynde Podyuma çıkabilirdik.

  3. her sene aynı lafı söylemekten bıkmadın hiç bi zaman hızlı olamadın!

  4. Bu Button ın ne dediği belli değil. Bir öyle bir böyle …

  5. bak burdan yazıyorum ron dennıs bu takımda oldugu surece ve ıhtıyar pilotunuz hala sürerken kusura bakmayın ama HONDA geldıgıne pişman olmassa MCLAREN,e benımde ismim ERHAN olmasın demedı demeyın nasıl olacagınıda soyleyım domınicli ferrari gıbı olacaksınız

    1. Sürücü işi olayın başka boyutu. Button ‘hızlı’ bir araçta galibiyetler alabileceğini defalarca gösterdi.

      Ron Amca olayını biraz araştır istersen. Bu ortaklığın ilk dönemine bakmanı tavsiye ederim. Dennis-McLaren-Honda ortaklığının 5 sezondaki performansı McLaren tarihinin altın dönemiydi.

      He denilebilir ki geçmiş gitmiş, şu an en güçlü motor Mercedes’te, Honda’nın ne yapacağı belli değil, belki de en kötü motoru Honda yapacak. Mercedes fabrika takımını kurduğundan (yoksa satın aldığından mı denilmeli) sonra zaten Mercedes’ten ayrılmak zorunlu olmuştu. Üzerine motora para vermek de bu zorunluluğu katmerledi.

      Yani Ron Amca koşa koşa Honda’ya gitmedi. Farklı bir yol izlemesi gerekiyordu, O da bu yolu seçti. Ne olacağı -senin için açık ama benim için- şu an muamma olan bu yeni dönem için bize düşen inşallah hayırlısı olur demek.

  6. Yusuf Hitay avatarı

    en hızlı 2. takımdınız hani ne oldu?

  7. Çok doğru. Mercedes motorlu takımlar arasında en yavaşı Mclaren. Orta sıra takımlarının gerisine düşmek kabul edilemez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir