Abu Dhabi'de de Gece Yarışı Yapılabilr

yazar:

kategori:

Formula 1 CEO Bernie Ecclestone’ye göre gelecek yılın final yarışı, spot ışıkları altında yapılabilir.

Singapur’daki gece yarışının başarılı olmasının ardından çıkan söylentilerde Ecclestone’nin bu iş için bir sonraki hedefinin Arap Emirlikleri’ndeki Abu Dhabi olacağı yönündeydi.

Yarış organizatörleri Abu Dhabi Motor SPorları İdaresi, bu söylentilerle ilgili herhangi bir yorumda bulunmadı.

Ama yerel gazete Khaleej Times’e konuşan Ecclestone: "Şu anda Abu Dhabi ile Formula 1’i gece idare etmek için herhangi bir anlaşmamız yok ama bu ihtimali tartışıyoruz"


Yorumlar

  1. ins su yeni kurallar işe yararda…. dahaz zevkli yarıslar izleriz ayrıca su bahreyn ve macarsitan gp leri yerine daha guzel iki pist konulabilir vede puan sistemide yeniden gozden gecirilebilir hızlı tur atana ve pole alana 1 puan verilebilr superbike ta oldugu gibi superpole uygulaması olabilir birsuru secenek var ayrıca 2009 sezonunun son yarısı olmasıda ne kadar akla uygun sampıyon cadde yarısında belırlecek yanı hıc bılınmeyen bır yerde belkıde

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    aurora46 arkadaşım o yarışlarda hatta Türkiye gp.de ticari kaygılar dolayısıyla yapılan yarışlar zaten F1 organizatörlerinin maksadı bir arkaşımızın söylediği gibi yarışma düzenlemek değil zaten para kazanmanın yollarına yenilerini eklemek yoksa kim takar pist üstünde mücadele olup olmamasını şayet mücadeleye önem verseydiler yarışlardaki bu kadar ceza niye ? bu kadar geçişe müsade etmeyen pist niye ? bu kadar kısıtlama niye ? onun için biz artık F1 in bir mücadele ve daha çok yarış olmadığını biliyoruzda belki diyoruz eski pist üstü mücadelelere geri döner belki ;gerçi onunda zamanı belli insanlardaki maddiyat hırsı ne zaman biterse o vakit pist üstündeki mücadeleler geri gelecek fakat bunun zamanı ne vakit o belli değil ….

  3. singapur gp si pistteki en iyi bir kac yarıstan biri mesela turkiyede kac gecıs oldu??? yada fransda ?? yada malezyada en azından pistler doluydu ve guzel bir goruntu vardı f1 den anlayan ve f1 mi oda ne la aha sumayer de varmı yada kultard diye soranlar degil umarım sezonun cogunlugu avrupada kalmasıyla birlikte daha ilginc guzel yarıslar olur

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    F-1 . arkadaşım kusuruma bakma hepsi bir anda aklıma gelmedi :)) ….

  5. Birşeyi atlıyorsun şener. Mesela o mükemmel pit girişini, o harika tümsekleri, kaplumbağa sırtı kerbleri.. Bunlardı yarışı başarılı yapan:)

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Singapur yarışı neye göre başarılı oldu ? hakemlerin karar verme süreçlerine göremi ? Ferrari veya Mclarenin kazanmamasına göremi ? Seyir zevki olarak geçişlere imkan vermemesine göremi ? yoksa en önemli nokta olan maddiyata göremi ? hangi manada başarılı olmuş şayet maddiyat olaraksa doğal olarak başarılı olacak ilk defa bir ülkede yarış yapıyorsunuz üstelik de f1 de bir ilki gerçekleştirerek gece yapıyorsunuz bunu ;bunların dışında neresi başarılı geçiş olmadıktan sonra seyir zevki olmadıktan sonra ;kardeşim söylediği gibi Monaco hariç kaldıracaksın cadde pistlerini yok böyle bir çile önde tek araç dön baba dönelim neymiş bernie para kazanacakmış sanki öbür tarafa götürecek parayı ….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir