Çin GP Öncesi Williams

yazar:

kategori:

Nico Rosberg

Shanghai’deki pisti seviyorum ve aynı şekilde şehride, bu yüzden bu hafta sonu için sabırsızlanıyorum. Japonya’da olduğu gibi pist aracımıza uymadığı için çok yüksek beklentilerim yok ve biraz performans düşüklüğü yaşıyoruz.

Yine de elimizden gelenin en iyisini yapacağız ve Çin’de her zaman yağmur olasılığı var bu bakımdan ne olacağını asla bilemezsiniz. Fuji’de geçişte bazı eğlenceli anlar yaşadım ve Shanghai’de geçiş için iyi bir yer, bu yüzden geçen pazar gibi bir pazar geçirebilirim.

Fuji’den hemen sonra Shanghai’ya geldim ve bu yarıştan önce bazı çalışmalar yapacağım.

Kazuki Nakajima

Evimdeki yarışın ardından tekrar Asya’da kalmak güzel. Bu yarışın biraz daha zor olacağını düşünüyorum çünkü aracımız bu tip pistlere uymuyor ancak yine de Japonya’daki gibi elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Geçen sene burada cuma antrenmanlarında sürmüştüm bu bakımdan biraz da olsa pist hakkında bilgiye sahibim.

Mücadeleci bir pist ancak tekrar sürüş için sabırsızlanıyorum. Yarıştan önce 3 gün bazı medya ve pazarlama organizasyonlarına katılacağım ve bu yüzden perşembe günü piste gitmeden ancak çarşamba gecesi rahatlayabileceğim.


Yorumlar

  1. ömer erkan avatarı

    williams ıcın bır sıkıcı bır okadarda umutsuz bır yarıs hafta sonu geldı yarısta buyuk bır suprız yapmaları ımkansız gelıyor bana artık eskı williamsın donmesını beklemekten baska caramız yok…(williams f1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir