Video: Çin GP 2008

yazar:

kategori:
Yarışın Geniş Özeti

 

Kısa Yarış Özeti 

 

Start Ve Tekrarı

Kovalainen Patlayan Lastiği

Coulthard -Heidfeld Olayı


Hamilton Pole turu

 

Sıralama Son Dakikalar

 




 

2. Antrenmanlar Özeti
1. Antrenmanlar Özeti
Raikkonen ile Onboard bir tur

Çin GP Tanıtım


Shanghai 2007


Yorumlar

  1. yha bunlardan öncekı yarışların vıdeolarını nasıl ızxleyebılırız

  2. Ertan Akkaş avatarı

    bu arada bir düzelt orada AYNI takımlar değil AYRI takımlar olacaktı.

  3. Ertan Akkaş avatarı

    McLAREN TEAM dostum aynı takımların taraftarları olsakta sözüne sonuna kadar katılıyorum. Lewis doğuştan gelen bir yeteneğe sahip. Bunu kabul etmek ve saygı duymak bir Ferrari taraftarına düşen görevdir. Ama McLAREAN TEAM arkadaşım yorumunu böyle daha özele indirgersen yani sizli değilde senli gibi konuşursak tartışmaları engelleriz diye düşünüyorum. İyi akşamlar…

  4. McLAREN TEAM avatarı

    buraya yazdığınız yorumlarınızı birdaha okuyup, yukardaki videoları tekrar izleyip tekrar bir yorum yazmanızı rica edecem..atık bu holigan ruhundan f1 içinde vazgeçin! vazgeçmezseniz acı dolu yarışlar izlemeye devam edeceksiniz….

  5. Yusuf Aslan Şengeç avatarı
    Yusuf Aslan Şengeç

    lewis i bu agrasiflikle fazla yaşatmazlar f1 de.raikkonen de ilk zamanlar böyleydi.biraz tecrube biraz takım uyarısı işler rayına oturacak yavaş yavaş.bazı acemi arkadaşların düşündüğü kadar büyük bir sürücü değil lewis.zamanla herkez bunun farkına varacak.kimi gerçek kimliğini önümüzdeki yıl gösterecek kesinlikle.

  6. Ertan Akkaş avatarı

    Moderatörlerden ricam acaba basın toplantısınıda koyabilir miyiz?

  7. McLAREN TEAM avatarı

    ağlama duvarına dönmüş burası:)) herkez oturmuş dua ediyor!

  8. ya gelen gideni aratır derler yaa beyler alonsoya söylüyorduk zamanında ama adam edbiyle yarışıyodu bi pisliğinide görmedik bariz bi çömlüğünüde görmedik ama bende o konuya katılıyorum beter olsun :)))

  9. sinan karan avatarı

    erhan aydın söylediklerine aynen katılıyorum çok doğru deindin konuya beter olsun inş..alonso inş podyumda yine..

  10. erhan aydın avatarı

    hamilton yine diğerlerine göre çok hızlı ama yine göreceksiniz hırsının ve bencilliğinin kurbanı olacak.sanki yarış esnasında kendinden başka yarışan yok,diğerlerine ve onların mücadelesine hiç saygı göstermiyo…beterolsun

  11. arkadaşım çaylak işte çaylak olmasa arkadan kaymadığını anlar ki videoda da bi kayma gözükmüyo bir de haticeye değil neticeye bakalım lütfen geçen senede 17 puan öndeydi sonuç ? atışmaya gerek sadece yorumunuzu yapın laf kavgası edilcek bi yer değil burası

  12. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Adam arkadan kayacağı düşüncesiyle kontra vermek istedi ama arkadan kayma olmayınca maalesef araç direksiyonu çevirdiği yöne gitti. Bunu her f1 fanı anyalabilir çakıl havuzuna doğru goğrı çevirdi demek hata. Çaylak dediğiniz pilot 1 puanla şampiyonluğu kaçırdı. Bence insaflı eleştirin .

  13. o çaylak pilot son 2 yarışa girilirken sizin çok tecrübeli pilotlarınızın önünde ama.. kendinize dolaylı yoldan hakaret ediyosunuz ama farkında diilsiniz..

  14. aynen yaa hala çeylak zaten görüyoz bide shumi ile bir tutmaya kalkmıyolar mı Alonsoya söylüyoduk işte beterin beteri var 🙂

  15. pite girişi çok komik hamiltonun sola döneceğine sağa dönüyor çaylak işte.

  16. Tolga Yiğit Onar avatarı
    Tolga Yiğit Onar

    hamilton un pite girme olayı çok komikti ya onu görünce gülme krizine girdim:DDDD

  17. basit bir çaylak hatası idi

  18. erhan aydın avatarı

    hamiltona bu agresif ve tehlikeli sürüşünden ötürü şampiyonluk yakışmıyo.geçen senede çok şanslıydı ve az daha oluyordu da ama şansda biryere kadardı ve şanssızlığı bu sefer yakalamıştı belkide beceriksizliğiyle çakıl havuzuna saplandı,oh olsun.

  19. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    bu ikinci vido anilarimizi deprestirdi kum havuzu :)) ve levis bu sene bakalim ne olcaka

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir