Nigel Stepney Hayatını Kaybetti!

yazar:

kategori: ,

2007 Formula 1 casusluk skandalının kilit ismi Nigel Stepney hayatını kaybetti.

56yaşındaki teknik adam Cuma sabahında erken saatlerde Kent’te bir trafik kazası geçirdi. Polis kazanın sebebini araştırmaya devam ediyor.

Yapılan açıklamada; “Essex bölgesinden gelen ve 56 yaşındaki bir adamın sürdüğü gümüş renkli bir VW Caddy M20 yolunun park alanında durdu. ”

“Bu kişi henüz belirlenemeyen bir sebeple yük taşıt yoluna girdi ve bir araç ona çarptı. Şahıs olay yerine hayatını kaybetti.”

Stepney uzun  bir F1 kariyerine sahipti, Shadow, Lotus, Benetton ve Ferrari için çalıştı.

2007’de skandal sebebiyle görevinden ayrıldı, ancak 2010’da JRM adına spor otomobiller için çalıştı.


Yorumlar

“Nigel Stepney Hayatını Kaybetti!” için 8 yanıt

  1. ben konu ile alakasız bir cümle kuracağım.hayatını kaybetti demek 2 kelime öldü demek ise tek kelime.niye hayatını kaybetti diyerek haber siteleri tek kelimelik öldü haberini 2 kelime veriyor (hayatını kaybettti) zaman kaybı.kibar olmak içinmi.öldü yerine böyle yapyorlar )yoksa ölen adam için hayatını kaybetmek kronik bir kelimemi basın emekcileri varsa buyrun

  2. yalnız arkadaşlar wv caddy kullanıyormuş. sen ferrarinin bütün özelliklerini bil ondan sonra caddy kullan ilginç

  3. Akla ipi Ferrari’mi cekti acaba diye geliyor ama bu adamin Ferrari’ye attigi hic bir suclamayi (arka bahceye gomulen cesetler) kanitlayamadigina gore bu iddia havada kaliyor. Intihar mi etti yoksa baska birsey mi muamma olarak kalir heralde..

    1. arka bahçeye gömülen ceset suçlaması ilgimi çekti fakat internette kısa bir tarama yaptım,bulamadım.fakat çok merak ettim.eğer ulaşabiliyorsanız link paylaşabiilir misiniz?

  4. ←Simply The Best avatarı
    ←Simply The Best

    Bu adamı pek tanımasam da kendisi için üzüldüm.

  5. Belli ki intihar etmiş. Kişisel hırslar haddinden büyük kariyer planları ve umutsuz sınıf atlama çabaları. Genelde finans sektöründe yaşanır ama bu da motorsporlarını temsilen kayıtlara geçti sanırım.

  6. boyundan büyük işler…

  7. OUTLAW RIDER™ avatarı
    OUTLAW RIDER™

    Lânetli hafta sonu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir