Grosjean: “İspanya’da Gelişim Göstereceğiz”

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Lotus’un Barcelona’da gelişim göstereceğine inanıyor.

Grosjean geçen ay Çin’de bu yıl ikinci kez yarış dışı kalmıştı. Yarışın ardından sinirli görünen Grosjean’ı yolda bırakan sebebn Vites kutusu problemi olduğu açıklanmıştı.

Çin’de nispeten ilk yarışlara göre daha hızlı görünen Lotus’un Fransız pilotu Grosjean, takımın İspanya’da gelişmeye devam edeceğine inanıyor.

“Vites kutusu problemi tabi ki büyük bir hayal kırıklığı oldu. Fakat tüm hafta içinde genel olarak resim yüzde 90 olumluydu”

“Günün sonunda bir ödül alamadık. Ancak doğru yönde bir adım atmış olduğumuzu biliyorum. Yarış öncesi McLaren’in önünde ve Force India ile mücadele edebilecek en iyi ikinci Renault takımıydık. Bu gerçekten olumluydu”

“E22’nin geliştiğine inanıyorum. Barcelona’da amacımız bu gelişimi devam ettirmek olmalı. Hala olmak istediğimiz yerde değiliz fakat çalışmaya devam ediyoruz ve sorunları çözeceğimize inanıyorum”

“Kağıt üzerinde Çin’de büyük bir gelişim gösterdik. Ancak bu yeterli değildi. Renault’un ve kendimizin güncellemeleri ile birlikte gerçekten ilerledik. Araçta çok büyük değişiklikler yoktu ve gelişim cesaret vericiydi. Büyük bir adım attık”

“Herşeyi daha iyi hale getirmeye çalışıyoruz. Umarım Barcelona bizim için iyi bir hafta sonuna ev sahipliği yapar”


Yorumlar

“Grosjean: “İspanya’da Gelişim Göstereceğiz”” için 7 yanıt

  1. Lotus takımı her zaman imkansız denileni başarmıştır ve başarmaya da devam edecektir. Ferrari’nin bütçesi bu takımda olsaydı keşke nasıl araba yapılırmış görürdük.

    1. Aynen Katılıyorum Önemli olan zoru başarmak
      Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

  2. Lotus’un f1 takımına ayırdığı bütçe sınırlı olsa da yol araçlarında çok kuvvetli turbo deneyimi var. Sezon ortasına kadar Force Indianın yerini alması çok olası. Pilotların ikisi de iddialı konuştuğuna göre ispanya da çoktan Force Indianın yerini almış olabilirler. İlk 2 yarışta Caterhamla yarıştıktan sonra 1 anda 1.5 saniye hızlandılar. Her takıma örnek olsun herşey para değil.

  3. Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

    1. ? Olum o takım uçtu Sonuna kadar Benetton F1 team 😀 😀 asdsdgag.

      1. Forever Toleman 🙂

      2. Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<< Biz yaşatırız……. gerçekler hiçbir zaman kaybolmaz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir