Gastaldi: “E22’nin Gerçek Hızı Yakında Ortaya Çıkacak”

yazar:

kategori:

Lotus’tan Federico Gastaldi, E22’nin gerçek hızının kısa süre içerisinde ortaya çıkacağını düşünüyor.

“Çin’de ilk on içerisindeydik. Orada ciddi bir ilerleme kaydettik. Puan almaya çok yaklaşmıştık. Fakat çok nadir yaşadığımız şanzıman sorunu Romain’in aracını buldu. Sorunu bulduk ve tedbirlerini aldık. Pastor’a istediği gibi bir araç sağladık. Şuanda herşey yolunda gözüküyor”

“Formula 1’de her zaman yüzde yüz çalışmak zorundasınız. Sezonun başlangıcında çok fazla sorun vardı ve bunları çözmeye odaklanarak oldukça fazla zaman kaybettik. Artık performansımıza odaklanabiliriz”

“Açıkçası sezonun ilk yarışından bu yana cidi bir gelişim kaydettik. Kesinlikle gelişmemiz gerektiğini biliyoruz. Hala gelişmeye açık olan birçok alan var ve bu alanlarda gelişmek için sabırsızlanıyoruz” ”

“Podyumun üst basamağında olana kadar durumumuzdan memnun olmayacağız. Hepimiz yarışçıyız ve hepimiz kazanmak istiyoruz. O üst basamakta sadece bir kişi olabilir. İşte orada olduğumuz zaman herkes memnun olacak!”

“Elbette gösterdiğimiz gelişimden herkes mutlu ve takım içerisindeki hava olumlu. Özellikle aracın yarış hızı rakiplerimize göre gelişti”

“Bu yılın başlarında olduğu gibi şuanda bu yıla odaklanmış durumdayız. Amacımız bu yıl iyi sonuçlar elde etmek. Fakat tabi ki 2015’e de hazırlanıyoruz. Hatta geçen yıl 2015 yılının otomobilini yapmaya başladık”

“E22 gerçekten hızlı bir araç ve bunu yakında herkes görecek. Şuanda gelişmek için elimizden geldiğince çalışıyoruz”


Yorumlar

“Gastaldi: “E22’nin Gerçek Hızı Yakında Ortaya Çıkacak”” için 2 yanıt

  1. Takımın buna benzer bir açıklaması daha önce’de vardı ama o zaman maalesef buna pek inanmıyordum çünkü sorunlar çok fazlaydı herkes güç ünitesine suç buluyordu haklılardı da tabi ama tek sorun güç ünitesi değildi Vites kutusu yeni gelen 120 güncellemenin sorunsuz çalışmaması egzoz un karoseri ısındırması bu da arkada yangına neden oluyordu şimdi bunların hepsi geride kaldı. Çin’de Renault’un ve takımın güncellemeleri ile 2 saniye kazanmak muhteşem buna yakın bir gelişim göstermek Lotus Renault’u tekrar hak ettiği yere getirecektir diye düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir