Lowe: “Mercedes’in Gerçek Avantajını İspanya’da Göreceğiz”

Mercedes’in Teknik Patronu Paddy Lowe, İspanya GP’de rakiplerine kıyasla gerçek avantajlarını göreceklerini söyledi.

Sezonun ilk 4 yarışını domine ederek kazanan Mercedes, Avrupa yarışının başlayacağı İspanya GP’yi gerçek yerini görme açısından merakla bekliyor. Takımlar İSpanya’ya büyük güncellemelerle gelecekler ve bundan sonra daha geleneksel pistlerde yarışlar olacak. İspanya GP, sezonun geride kalan bölümü için belirleyici olacak.

Lowe “Pist üstü mücadelesindeki ara ile araç üzerine odaklanma ve sıradaki yarışta, art arda yapılan yarışlara göre daha fazla yeni parça getirme fırsatı olacak. Avrupa sezonunun ilk yarışı olmasının yanında Barcelona, büyük güncellemelerin yapıldığı ilk yarış oluyor. Bu yüzden pit alanında büyük güncellemeler olacak.”

“Pistin kendisi çok büyük gereksinimlere sahip.  Tüm sezon içerisinde güç, kontrol ve aerdinaminin en iyi kombine olması gereken pist. Barcelona’da iyi performans gösteren aracın tüm sezon boyunca harika olduğu söylenir. Bu yüzden rakiplerimize göre nerede olduğumuzu görmek için sabırsızlanıyoruz.”

“İlk yarışlarda aracımız çok güçlü olduğu için çalışmalarımızda herhangi bir yavaşlama yok. Hedefimiz gelişim konusunda rakiplerimizle aynı seviyede olmak değil, daha iyi olmak ve her iki şampiyonadaki avantajımızı arttırmak.” dedi.


Yorumlar

“Lowe: “Mercedes’in Gerçek Avantajını İspanya’da Göreceğiz”” için 12 yanıt

  1. barcelonada güç dengesi değişecek mercedes 3 en hızlı takım konumuna düşebilir

    1. 1.redbull-2.force india mı,williams mı-tamam 3.mercedes kabul de

  2. Mercedes AMG F1 avatarı
    Mercedes AMG F1

    Uzun Zamandir TRF1.net haberlerin kaynagi ile alakalı bir soru sormuşdum maalesef bir cevap alamamışdım. Çünki bazen bu sitede çlkan haberlerin ne F1 resmi sayfasinda ne de diger F1-le ilgile sitelerde bulamıyordum. Acaba haber başlıklarını TRF1.net kendinden mi uyduruyor diye kendime soru soruyordum.
    Ama bir kaç dakika önce BBC Sport Formula -1 sayfasonda böyıe bir başlık gördüm “Mercedes aim to extend advantage over rivals” . ve bu haberde hem Paddy Low ve Hamiltonun söyledıklerı yer almış. Uzun bir yazı ve TRF1.net bu makalıenin içeridinden Paddy Low-in soylediklerinde kendi sitesinde manşet yapmş. Ya kardeşim şu kaynagi neden vermiyorsunuz bi de orijinalde okuyalim çünki orijnalde daha fazla bilgi var…

    http://www.bbc.com/sport/0/formula1/27255560

    1. Mercedes AMG F1 avatarı
      Mercedes AMG F1

      Lowe said: “Barcelona is classically seen as the first big milestone for upgrades from the teams and we can expect to see quite a range of developments throughout the pit lane.
      “The circuit itself is highly demanding on the cars, arguably requiring the best combination of power, handling and aerodynamics seen during the entire season.
      “It’s often said that a car that performs well in Barcelona will be a great car for the season, so we’re looking forward to seeing where we stand relative to the competition.
      “There has been no sense of complacency or backing off just because our car has shown strong performance in the opening few races. The objective is to not only match, but to better the development rate of our rivals and to build on our lead in both championships.”
      Hamilton said: “After three great weekends in Malaysia, Bahrain and China I’m obviously keen to get on to the next one and continue that positive momentum into the next leg of the season.
      “I’ve never won in Barcelona but I’m in a good place right now and I’m hoping that this will be the year, although it’s clear who the fans’ favourite will be.”

    2. bu tarz eleştiriler beni rahatsız ediyor açıkçası, bir hizmet talep ediyorsun fakat bu hizmeti vermek zorunda değil bu kişiler, size özel bir site falan değil burası, bir çok kaynaktan çeviri yapılıyor olabilir, belki de benzer haberler kombine ediliyor yada parçalara bölünüp paylaşılıyor da olabilir. Bir çok internet sitesi benzer haberi veriyor, siz bakmışsınız bbc falan ama bende sadece bir kaç saniye araştırarak şunu buldum:

      http://www.espn.co.uk/mercedes/motorsport/story/156385.html?CMP=OTC-RSS

      bu şekilde şikayetlerde bulunmaya devam edecekseniz eğer, hazıra konmaya çalışmayın sizde, google kullanın, istediği verilmediğinde ağlayan 5 yaşındaki çocuk gibi olmak yerine kendi işini kendi halleden bir birey olarak hayatınıza devam edin. Bu insanlar nasıl buluyor bu haberleri, emek gösteriyorlar, sizde emek harcayın, bulun dilediğiniz gibi okuyun. Benim elimde bir link var tüm F1 haberleri an ve an düşüyor oraya örneğin, paylaşmayı düşündüm ama vazgeçtim size motivasyon olsun, onu da siz bulun 🙂

      1. Mercedes AMG F1 avatarı
        Mercedes AMG F1

        Sen oversteer-in ne oldugunu biliyormusun? Araba icin negativ olan bir durum.. sen de onu nick gibi yazmişsın.
        Yazın gelişi ile hormonlar çeneye ve ellere vurmuş

        1. böyle saçma sapan bir yoruma şu an yazdığımdan daha fazla zaman ayırmak gerçekten kayıp olacağı için, sana he diyip geçiyorum

          1. Mercedes AMG F1 avatarı
            Mercedes AMG F1

            yeri gelmişken , Understeer-da hic iyi bir şey degil F1 için .
            not et bu tür şeyleri, “Teknik uzman”

            1. beni değil kendini küçük düşürüyorsun, farkında değilsin insanlık namına bir kere daha uyarayım dedim

              1. Mercedes AMG F1 avatarı
                Mercedes AMG F1

                sen oversteer-dan çıkıb adını bari “DRS” yazardin bari ). bu daha mantikli deyilmi tüm “Understeer ve Oversteer”-lerin efendisi..? 🙂

  3. Sezonun ilk 4yarışı daha çok motor gücünün ön planda olduğu ve lastik aşınmasının yüksek olduğu pistlerdi. İspanya motor gücüyle birlikte aeronun ve lastik aşınmasının ön planda olduğu bir yarış kesinlikle. Burada hangi takım hangi konumda olacağını bilemez elbette ama Mercedesle diğerleri arasında devasa farklar göremeyeceğiz bence. Tabi Mercedes aero anlamında da kendisini geliştirecektir. Aracın tek zayıf noktası bana göre dingil mesafesinin kısa olmasından dolayı yüksek hızlı virajlarda Redbull kadar iyi olmaması onun dışında bir eksiği yok. İspanyada Alonso faktörünüde unutmamak lazım tabi. Evinde çok başka yarışıyor.

  4. Aslında burda demek istedeği ; Ne kadar uğraşsalar da bizi geçemezler fark o kadar büyük

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir