Button, Mclaren’in Geri Dönebileceğini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Jenson Button, kötü geçen yarışlara rağmen Mclaren’in tekrar ön sıra mücadelesine geri dönebileceğini düşünüyor.

Avustralya’da podyuma çıkarak sezona iyi bir başlangıç yapan Mclaren, daha sonra gerçekleştirilen yarışlarda gittikçe geriledi. Mclaren son yarışta her iki sürücüsüyle yarışı tamamlayabilmesine rağmen puan alamadı.

Button “Bizim için piste yeni parçalar getirmek yeterli olmayacak. Aracı anlamak ve gizemlerini ortaya çıkarmak, bunu anlayarak performans açısından daha büyük adımlar atmak gerek.”

“Aracımızda daha erken dönemdeyiz. Şu anda daha az önemli olan şey araca yeni şeyler eklemek. Daha büyük pencereden bakıp doğru bir yol bulmalı, ölçümlerimize güven duymalı ve zorlamalıyız.”

“Bu takımın sezon boyunca gelişme kaydetmek kapasitesinin olduğunu biliyoruz bu yüzden kısa sürede daha fazla zorlamaya başlamamızı umuyorum.”

“Katalınya pisti her araç için gereksinim dolu bir pisttir. Uzun ve birbirini takip eden virajlar var. O virajlar aerodinamik performansı öne çıkaracak ve şu anda o konuda eksiklerimiz var. Orası her zaman rekabetçi araçların parladığı, zayıf araçların ise zorlandığı bir pist oldu.” dedi.


Yorumlar

“Button, Mclaren’in Geri Dönebileceğini Düşünüyor” için 6 yanıt

  1. Mclaren geri döner de, 2013’e döner. Mercedes ile sorun yaşadıkları aşikar.

  2. Onur Gentas avatarı

    Button çok düzgün bir insan ve süper olmasa da her zaman üst düzey pilotlar arasında bana göre. Saygıyı fazlasıyla hakediyor.

    1. OtonomAktor avatarı

      aynen katılıyorum.

  3. Muammer UYAR avatarı

    Alonso gelecek dertler bitecek :))

  4. Button’dan takımın iyi bir ikinci pilotu olur,daha fazlasını beklemek hayal olur…

  5. Bir sezonu daha harcadık 2007’li,2008’li yılları mumla arar olduk.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir