Boullier: “Sorunlarımızı Bulduk ve Düzelttik!”

yazar:

kategori:

McLaren yarış direktörü Eric Boullier, McLaren’in Çin GP’sinde geride kalmasına sebep olan sorunları bulduklarını söyledi.

McLaren sezonun ilk yarışı Avustralya GP’sine hızlı başlamış ve henüz ilk yarışta çifte podyum elde etmişti. Daha sonra takımın performansı düşmeye başlamış ve takım son yarış Çin GP’sinde her iki otomobil ile birlikte yarışı bitirmesine rağmen puan alamamıştı.

Boullier, McLaren 3 haftalık arada aracın sorunlarını bulduğunu düşünüyor.

“Hafta sonu boyunca öğrenme süreci geçireceğiz. Umarım geçen ay Çin’de hayal kırıklığı yaratan performansımızı telafi edebiliriz”

“Aracımızın performansını kapsamlı şekilde analiz ettik. Aracımızın hangi alanlarda yavaş olduğunu biliyoruz ve bu alanlarda gelişim sağladık. Hem yarış için hem de sıralama turları için bazı gelişmeler kaydettik. Barcelona’da hızlı olduğumuzu göstererek yeni bir başlangıç yapabilmeyi umuyoruz”

“Jenson ve Kevin’in aracı limitlerinde kullanabilmek için bastırdığından emin olabilirsiniz. Çin’de her ikiside çalışmalarını karşılığını alamadı. Her ikisi de Şangay’da aracın zayıf yönlerini bulmamıza yardımcı oldu. İyi veriler sağladılar”

“McLaren teknoloji Merkezi Çin’den bu yana yoğun şekilde çalışıyor. Takımın bütün bu çalışmalar ile birlikte doğru yönü bulacağı konusunda umutluyum”


Yorumlar

“Boullier: “Sorunlarımızı Bulduk ve Düzelttik!”” için 5 yanıt

  1. mehmet korkmaz avatarı
    mehmet korkmaz

    Aynen merso takima yamuk yapiyor yoksa bir yaris sonra niye bu kadar kotu olsun takim

  2. Şu arka süspansiyon gerçekten bir işe yaramış mı? Bilen?

    1. Bahreyn testlerinde geleneksel süspansiyon ile test yaptıktan sonra yenilikçi tasarımı sezon sonuna kadar kullanmayı sürdüreceklerini açıklamışlardı. Demek ki verim alıyorlar.

  3. Renault motoru kullansalardı kendileri için daha iyi olurdu.Mercedes’in böyle bir şey yapacağı ortadaydı.

  4. Mercedes in verdiği o yanıltıcı motorla ne yapsak boş bu sezon sanki. Çifte standart söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir