Maldonado: “Araçta Kendimi İyi Hissettim”

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado, Lotus’un İspanya’ya getirdiği güncellemeler ile birlitke araçta kendini çok daha rahat hissettiğini söyledi.

Venezuelalı pilot ilk antrenman seansında 1.7 saniye geride sekizinci olurken, ikinci antrenman seansında 2.3 saniye geride dokuzuncu oldu.

“Araçta bugün kendimi iyi hissettim. Gerçekten ilerleme kaydediyoruz. Bunu hissediyorum. Aracın kurulum çalışmalarını tamamladık ve herhangi bir sorun yaşamadan harika bir gün geçirdik”

“Programımızda tek tur performansımızı geliştirmek vardı. Olabildiğince fazla tur atmaya çalıştık ve bunun yanı sıra araca en uygun ayarı bulmaya çalıştık”

“Bu muhteşem hava şartlarında, böylesi bir kalabalığın içerisinde Venezuelalı hayranların olduğunu görmek harika. Bu hafta sonu için iyi hislerim var”

Romain Grosjean ise takım arkadaşına göre daha kötü bir gün geçirdiğini itiraf ediyor.

“Zor bir gün oldu. Aracın ayarlarında ufak problemler yaşadık. Bugün benim için sinir bozucuydu. Araca en uygun ayarı bulmak zorundayız”

“Günün olumlu tarafına bakarsak Pastor bugün iyi bir gün geçirdi. Elde ettiğimiz verileri doğru şekilde analiz edeceğiz. Yarın sıralama turlarından iyi bir sonuç ile ayrılma istiyoruz”

 


Yorumlar

“Maldonado: “Araçta Kendimi İyi Hissettim”” için bir yanıt

  1. böylesi bir kalabalığın içerisinde Venezuelalı hayranların olduğunu görmek

    Yavaş gidince tribündekiler daha kolay görülüyor tabi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir