Sutil: “İlk On İçerisine Girebiliriz”

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Sauber’in yeni güncellemeler ile birlikte sıralama turlarında ilk ona girebileceğine inanıyor.

Sutil ilk antrenman seansında 2.6 saniye farkla on beşinci olurken, ikinci antrenman seansında 2.7 saniye farkla on üçüncü oldu.

Alman pilota göre Sauber İspanya’da çok daha hızlı.

“Bugün kesinlikle ilerleme kaydettik. Fakat araçta bazı küçük sorunlar var. Bu sorunları çözmek zorundayız. Bu sabah bazı sorunlar yüzünden birşeyleri değerlendirmek kolay değildi. Yine de aracın potansiyeli hakkında olumlu bir duyguya sahibim. Öğleden sonra gerçekten iyi bir aracım vardı. Bunu hissedebiliyordum”

“Kendi en hızlı turumu atmayı başardım. Ama aracı geliştirmeye devam edebiliriz. Yarın güncellemeleri araca daha rahat şekilde uygulayabiliriz”

“Yarın ilk on içerisinde olmak için iyi bir şansa sahibiz. Bugün elde ettiğimiz sonuçtan memnunum. Önümüzde yapmamız gereken işler olsa da doğru yönde ilerliyoruz”

Esteban Gutierrez ise denge sorunu yaşadığını söylüyor.

“Pistin koşulları aracımıza çok daha uygun görünüyor. Bu açıdan çok emin hissediyorum. Fakat aracın dengesinden memnun değilim”

“Güç ünitesi ile alakalı bazı sorunlar vardı. Bu bize çok zaman kaybettirdi. Bu sorunları çözmek için gece boyunca çalışmaya devam etmeliyiz”

“Adrian bugün çok iyi veriler elde etti. İki araç arasındaki farkları analiz ederek yarın için doğru dengeyi bulmalıyız”


Yorumlar

“Sutil: “İlk On İçerisine Girebiliriz”” için bir yanıt

  1. Önce yarışı bitirin de sonra ilk 10’a girmeyi hayal edin. Sauber geçen sene bi battı, tam battı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir