2014 İspanya GP Sıralama Fotoğrafları

yazar:

kategori:

Yorumlar

“2014 İspanya GP Sıralama Fotoğrafları” için 7 yanıt

  1. Lewis Hamilton’a bak mübarek Matrix’te yarışıyor gibi. Gözlüğünü takmış bu keratalar kim ulen der gibi bıyık altından bebek yüzlü masum ama çok hin bir gülüş atıyor. Benim favori pilotlarımdan Hazreti Şaban namı diğer Daniel Riccardo Vetteli ne yendim ama güzel yendim ha 4-1 oldu. Kabul edelim güzel yeniyorum hihhihi diyerek gülüyor. Nico Rosberg’te Babamızın namına fazla mı güvendik be hacı bu sene madara olmasakta diye kara kara düşünüyor. Ayrıca Lewis Hamilton şükür namazı kılıyor çaktırmadan. Yukarıda bir arkadaş Lewis Hamilton egolu falan demişte aslında insanlar Hamiltonu yanlış tanıyor. Bu Hamiltonun çocukluğu çok zorlu geçmiş üvey anne-üvey kız kardeşler derken oldukça duygusal bir çocukluğu var. Zannedersem gücünü bilinçaltından alıyor. Ne zaman kötü sürse o zor günler aklına geliyor ve limitlere kadar zorluyor. Ama bu duygusallık kimi zaman ters tepki de yapıyor. Örnek Nicole vakası vb. gibi. Acılı anıları hatırladıkça kamçılanıyor, mutlu anıları hatırladıkça özlem duyup çöküyor gibime geldi. Ayrıca yukarıdaki fotoğrafında gözlük hariç ben pek egoistlik göremedim. El pençe divan durmuş saygısından. Bence bunu her zaman yapıyorsa pek dikkat etmiyorum ama şampiyonluğu hak ediyor.

    Bir pilotta aradığım saygılı duruş bu. Alonso bunu sıklıkla yapar. Devamlı iki elini bağlayıp saygı ifadesi olarak bekler. Kimi rahat hazır oldaki rahat pozisyonunda arkada bekler ve sıklıkla havaya bakıyorsa bence egoist o’dur. Ben Lewis Hamiltonun duruşunu beğendim. Bir şampiyona yakışır şekilde duruyor. Gözlük konusuna gelince belki güneş alerjisi vardır bilemiyorum. hava puslu olduğu için yüzeye çarpan güneş ışınları gökyüzüne çıkarken puslu su buharına çarpıp etrafa dağılıyor. Bazı hassas gözlere alerji yapabilir.

    1. Kimi yazdığım bir yer var kimisi olacak orası ha yanlış anlamayın. Zaten cümle kuruluşu bozuk oluyor pilot olan Kimi’yi düşündüğünüz vakit.

    2. Lewisin erkek kardeşi Nicholas dışında kardeşi yokki 🙂 Gözlük mevzusuna gelince yıllardır gözlükle poz veriyor Lewis pole almasa bile ilk 3’e girdiğinde gözlüğünü genelde takıyor.

      1. Üvey annesinin kızları Nicola ve Samantha var ya onu diyorum ben. Aacaba ben yanlış mı hatırlıyorum böyle bir konuyu bir yerde okumuştum ama nerede okuduğumu hatırlayamadım.

  2. Lewis teki egoya ve kibre bak..Umarım Rosberg kazanır yarınki yarışı..

    1. Rosberg çokmu egosuz ? Schumiyle takım arkadaşıyken zirve yapmıştı egosu hatırlatırım 🙂

  3. bugün de bu 50. içerik olmuş. ben pek yoktum ama emeği geçen tüm arkadaşların ellerine, yüreklerine, emeklerine sağlık… iyi ki varsınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir