Ricciardo ‘Yalnız’ Üçüncülükten Memnun

Daniel Ricciardo İspanya GP’sinde Formula 1’de elde ettiği ilk podyumun ardından mutluluğunu dile getirdi.

Ricciardo Avustralya GP’sinde yarışı ikinci bitirmiş ve teknik bir usulsüzlük nedeniyle diskalifiye edilmişti.

Avustralyalı pilot, lider Hamilton’ın 46 saniye gerisinde İspanya GP’sinde kariyerinin ilk podyumunu elde etti.

Ricciardo yarıştaki performansından mutlu olduğunu söyledi.

“Oldukça rahat bir üçüncülük elde ettik. Bu gerçekten güzel”

“Tam olarak istediğim başlagıçı yapamadım. Aslında iyi bir kalkış yaptığımı hissettim. Fakat kalkışın ardından çekişte Valtteri’ye göre zaman kaybettik ve beni geçti”

“Yarışın ilk bölümünde onu (Bottas) geçmek mümkün değildi. Daha sonra onu geçtik ve o dakikadan sonra tek başıma yarıştım”

Ricciardo “Podyumda olmak gerçekten çok güzel ve bu sefer podyumun elimden alınmayacağına eminim” diyerek şaka yaptı.

Ricciardo “Mercedes ile aramızda büyük bir fark var. Yarışın bizim için sıkıcı geçeceğini biliyorduk. Umarım ilerleyen yarışlarda daha hızlı olabiliriz” diyerek sözlerini noktaladı.


Yorumlar

“Ricciardo ‘Yalnız’ Üçüncülükten Memnun” için 6 yanıt

  1. Başta ben olmak üzere birçok kişiyi utandırdın vallahi helal olsun.Tebrikler ve böyle devam et Rİc.

  2. crazyayrton avatarı

    Kusura bakma ama Vettel’in rakipleri ile bu adamınkiler bir değildi. zaten mercedes’i mucize yağmur felan olmadan geçemezsin.adamlar roket yapmış.Vettel’in ise hepsi geçebileceği rakiplerdi.Ha Vettel çok iyi sürdü o ayrı.Ama bu adama da hakkını verin.Yapabileceği buydu.Ve ilk sezonunda Vettel’i çok zorluyor.

  3. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Kusura bakma ama vasattın bu yarış,Vettel aracı limitlerde sürdü,sen Bottas’a sıra kaybettin ve geçemedin,sonra önünden çekilince gördük Bottas’ın aslında o kadar hızlı olmadığını.Aynı araca sahip,yani aynı özelliklere sahip lakin sorunlu aracı olan Vettel’i 2 kere geçtin pistte ki 2’sinde de yol verdi zorlamadı seni,buradaki fanatikler ise Vettel’i geçtin diye seni süper çaylak yaptı,halbuki çaylak değilsin,süper de değilsin,iyi pilotsun,gelişimini sürdür,nerelerde atak yapman gerek öğren iyice.

    1. riccardo mercedeslerin arkasında en yakın rakibine fark atarak 3. sırada bitiriyor ve sen bu adama vasat mı diyorsun? yarış başladığı zaman bottas’la ayni lastiklerde ve tek bir geçiş hamlesi yapılacağı düzlükte drs ile birlikte araç yavaş kaldı.. O sırada vettel’de uzun süre 14. lükten kurtulamadı.. Ne zaman vettel yeni lastiklere geçdi atak yapmaya başladı aynen pit stop yapıp ataklarını izlediğimiz ricardo gibi.. üstelik yanlış hatırlamıyorsam vettel’in 3 pit stop’una karşılık 2 pit stop yaparak…. ricardo yapabileceği herşeyi yaparak çok başarılı bir yarış çıkardı…

      1. Onur Gentas avatarı

        Yahu bu adam başka sitede de mantıksız yorumlarıyla bilinen fanatik vettelcinin teki. Buraya da damladı yandık valla.

        1. sana insanların yaptığı yorumlara istinaden onları aşağılama hakkını da kim verdi önce sen konu hakkında yorumunu yap işine bak, bende o arkadaşa katılıyorum. 4 senedir vettel bir gözünüze giremedi hamilton çok iyi pilotuda 4 senedir nerdeydi arkadaş şimdi hamilton süper ötesi pilot ama hemen dibinde rosberg var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir