Button: “Keyif Almadığım Zaman Emekli Olacağım”

yazar:

kategori:

Mclaren pilotu Jenson Button, keyif almadığını hissettiği zaman Formula 1’den ayrılacağını söyledi ve Mclaren’de son dönemde yaşadıklarının pek de eğlenceli olmadığını kabul etti.

Spordaki en yaşlı sürücü olan 2009 şampiyonu Button, Mclaren’in performans anlamında geride kalması nedeniyle pek iyi bir dönem geçiremiyor. Son yarış Çin’de olduğu gibi Button bugün İspanya’dan da puansız ayrıldı.

Button “Mutlu olan tek takım var ancak bu, sene sonunda anlaşması biten 34 yaşındaki adamın artık işinden keyif almadığı anlamına gelmiyor.”

“Hala oldukça iyi bir iş. En kötü yanı ise röportajlarda durumun neden çalışmıyor olduğu açıklamaya çalışmak.”

“Dereceleri gördüğümüzde bu yaralıyor. Daha fazla keyif almadığım zaman bırakacağım. Aynı zamanda yeteri kadar hızlı araç sürmediğim için de gelecekte bırakabilirim. Umarım o şekilde olmaz. Umarım yükseklerde bırakırım.” dedi.

Button ayrıca emekli olduktan sonra rallikros mücadelelerine katılabileceğini işaret etti.


Yorumlar

“Button: “Keyif Almadığım Zaman Emekli Olacağım”” için 8 yanıt

  1. “Dereceleri gördüğümüzde bu yaralıyor”

    Ah be button. Bizi de yaralıyor bu sonuçlar. İnş bu son geçiş senesidir. Seneye honda ile yarışmayı hak ettin yine de. Kevin şansını kullanamadı bence. Araç kötü olsa da en azından seni geçmesi lazımdı.

  2. crazyayrton avatarı

    Button en iyi pilotlardan fakat araç çok kötü. Yanına illaki biri bulunur.Ama önce Mclaren’in yarış kazanabilecek bir araç yapması lazım.Pilotların performansını sonra tartışırız.

  3. mclaren’in bu adamı önce yenebilecek birini bulması lazım. yenilmeden gönderirse hata yapar. ellerinde bir referans noktası var. hem de tecrübeli bir pilot, şampiyon bir pilot, çok fazla para almayan da bir pilot. hem de ingiliz.

  4. Umarım Honda işbirliğini görmeden bırakmaz en azından bunu hak etti

  5. Sen şimdi bu durumdan bi şekilde keyif alıyorsan diyecek bişey yok yarışmaya tur yemeye devam

    1. caterham ve marussia pilotları o zaman hiç yarışmasın!

      1. Caterham ve Marussia gibi puan alamayan takımları geçmişi başarılarla dolu,bütçesi imkanları çok daha fazla olan Mclaren bir mi ? komik olmayın

        1. işte görüyoruz ki bütçesi imkanları çok daha fazla olan takım olsan da tur yiyebiliyorsun da bunu sağlayan da direk pilot değil sanırım değil mi? demek birmiş bu yarışta onu gördük.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir