Ricciardo’dan Vettel’e Destek Geldi

yazar:

kategori:

Red Bull’un Avustralyalı pilotu Daniel Ricciardo, sezon ilk bölümünde sorunlar ile boğuşan takım arkadaşı Sebastian Vettel’e destek verdi.

Ricciardo, hafta sonu boyunca hızlı bir görüntü çizdiği İspanya GP’sini Mercedes sürücülerinin ardından üçüncü olarak bitirmiş ve kariyerinin resmi olarak ilk podyumunu elde etmişti.

Red Bull’dan Sebastian Vettel ise harika bir hafta sonu geçiren takım arkadaşına  göre daha zorlu bir mücadele içerisindeydi.

Cuma günü elektrik sorunu yaşayan Alman pilot, cumartesi günü ise şanzıman sorunu ile karşılaşmıştı. Vettel’in zorlu hafta sonuna birde 5 sıralık grid cezası eklendi ve yarışa 15. sıradan başladı.

Bütün bunlara rağmen Vettel, harika bir sürüş ortaya koyarak Ricciardo’nun ardında yarışı dördüncü sırada bitirdi.

Red Bull’dan Daniel Ricciardo, takım arkadaşı Vettel’in formunu savundu.

“Onun dördüncü olduğunu takım radyosundan duydum. Gerçekten iyi bir yükseliş gerçekleştirmişti. Bu onun için iyi bir sonuçtu”

“Sebastian harika bir pilot. Çok hızlı olduğunu gördük. O şuanda dünya şampiyonu olabilecek forma sahip. Bundan şüphem yok”

“Özellikle zorlu geçen sezon başlangıcının ardından üçüncü ve dördüncü sıranın takım için kesinlikle pozitif bir sonuç olduğunu düşünüyorum”

“Açıkçası Mercedes ile aramızdaki  fark çok büyük. Yinede sezonun henüz başındayız. Gelecek yarışları düşünmeliyiz ve bir sonraki yarış için kendimizi hazır hale getirmeliyiz”

“Çalışmaya ve denemeye devam etmeliyiz. Bir şekilde onları yakalayabilmenin mümkün olabileceğini düşünüyorum”


Yorumlar

“Ricciardo’dan Vettel’e Destek Geldi” için 6 yanıt

  1. Çok ta mütevazı bu çocuk yaw…

  2. Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır) avatarı
    Rambo(zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır)

    Mecedes motoru bizde olsa şuan 5 te 5 yapmıştık ah ulan ah

  3. Cuma sorun yaşa, cumartesi sorun yaşa, 15. sıradan yarışa başla 4. bitir. Sorun yaşasa bile bir pilot elinden gelenin en iyisini yapıp yarışı 4. sırada tamamlayabiliyor :)))) Bahaneler ardına sığınmak yok en azından…

    1. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
      ForzaFerrariForzaFelipe

      Aa hocam yapma. Zaten kimi geçti ki 🙂 Bunu Marussia ile yapsa hadi tamam.

      1. Şimdiye kadar bunu yapanlar Marussia ile mi yaptı? Açık ara hızlı araçla yaptılar. Barrichello yaptı, Schumacher yaptı, Raikkonen yaptı. Dahası da var. Gören de onlar Minardi ile yaptı sanar.

        1. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
          ForzaFerrariForzaFelipe

          Ciddi değilim, ironi var yorumun içinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir