Brezilya Öncesi Bridgestone

yazar:

kategori:

Sezonun son yarışı önce Formula 1’in tek lastik tedarikçisi Bridgestone, Interlagos için orta ve yumuşak hamur seçeneklerini hazırlıyor.

Bridgestone Motor Sporları Lastik Gelişim Sorumlusu Hirohide Hamashima: "Özellikle hafta sonunun başlarında olmak üzere çok fazla ufalanma bekliyoruz. Bunun iki nedeni var; Interlagos genellikle çok kirli bir yüzeye sahip oluyor ve kıvrımlı iç bölüm, pist yüzeti şartlarına bakmazsızın ufalanmaya neden oluyor. Interlagos, aldatıcı bir pist ve özellikle geçen seneki gibi sıcak değilse hava şartlarının büyük bir rol oynayabilek olmasına rağmen düşüneceğiniz gibi lastikler üzerine yıpratıcı değil"

"Geçen sene lastikleri çok yumuşak seçmiştik ve lastiklerimiz üzerinde nazik olmalarını beklediğimiz yarışmacılar tarafından kullılsa bile bir çok lastikte kabarmalar gördük. Orta ve yumuşak hamutun iyi seçim olmasını bekliyoruz, buna ilave olarak da bu değişiklik, takımlar için büyük bir mücadele yaratacak, özellikle de geçen sene yepyeni olan pist yüzeyinin bu sene gelişmiş olması ile birlikte"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir