Hamilton Her Zamanki Yaklaşımını Brezilya'da Sürdürecek

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, önümüzdeki hafta belki de şampiyonluğunu ilan edeceği Brezilya GP’ye tüm yarışlarda olduğu şekilde yaklaşacağını söyledi.

Hamilton "Açıkçası Brezilya’da hedefim diğer yarışlardan biraz farklı olacak:  Yarışı kazanmam gerekmiyor ancak bu beni hafta sonuna mümkün olduğu kadar güçlü girmeye çalışmaktan alıkoymayacak. Shanghai bunun iyi bir örneği oldu: cuma sabahı hızlıydık ve asla geriye bakmadık."

"Hedefimiz fazla zorlamamaktı ancak kendimizi önde bulduk ve oradan rahatça ilerledik. Brezilya’da da bunu başarmayı hedefliyorum: Sadece aracıma ve sürüşüme odaklanacağım normal ve düz bir hafta sonu." dedi.

Mclaren potansiyel dayanıklılık sorunlarının farkında ve takım bu tür sorunlaırn kendilerini biraz strese soktuğunu kabul ediyor. 

Takımın CEO’su Martin Whitmarsh "Yarış takımı olarak bir çok zorluğu mümkün olduğu kadar yok etmeye çalışsak da, şampiyonluğun kazanılabileceği yarışın stresli olduğu gerçeğinden kaçılmıyor." dedi.

Takımın diğer pilotu Kovalainen "Bu hafta sonu hedef kesinlikle kazanmak! Şampiyona böyleyken Brezilya’ya gidişimiz biraz farklı olacak. Açıkçası takıma ve gerekli olduğu yerde Lewis’e yardım etmek istiyorum. Ancak bunun en kolay yolu önlerde olmak."

"Takım bana düşeni gerçekleştireceğimi biliyor ancak markalar şampiyonluğunu da hedefliyoruz. Ferrari’nin belki 11 puan gerisindeyiz ancak Brezilya’da 18 puan mevcut ve son yarışa her iki şampiyonluğu kazanmak için gidiyoruz, hedefimiz bu." dedi. 


Yorumlar

  1. ayhan sumbul avatarı

    hadi massa favorim sensin, 3.lük yakışır sana :))) gerisi kolay :))

  2. hadi HAMİLTON bu şampiyonluğu sen hak ediyorsun ve senin olacak!!!

  3. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    geçen seneki gibi olacak eminim
    hadi hamilton bu konuda güveniyorum sana ver massaya şu şampiyonluğu

  4. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    hadi bakalim LEWiS sana güveniyoruz gecen yil bu güveni verdin bize insallah bizi yaniltmazsin

  5. hadi mclaren..hadi lewis alalım şu şampiyonlugu artık güzel..temiz bi yarış olsun..bizim olsun…

  6. kaan kaanhan avatarı

    takımın, markaları alması için kovadan iyi performans gerekiyor 1-2 olmamız lazım. ferrarilerden 1 tanesi puan alamaması lazım filan zor iş yani..siz pilotları alın, teselli ödülü ferrariye gitsin.

  7. McLAREN TEAM avatarı

    kesinlikle o yarışı kazanmak için mücadele etmek gerek! bu takımın ve hamiltonun baskıdan kaynaklanan hata riskini azaltır..

  8. sen zorlama kendini heikki.o araç kendi kendine de zaten ilk 4e giriyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir