Avukat "Stepney'in Suçlu Olduğuna Kanıt Yok"

yazar:

kategori:

Nigel Stepney’in avukatı, müvekkilinin kasıtlı olarak geçen sene takımına sabotaj girişiminde bulunduğuna dair bir kanıtın olmadığını söyledi.

İtalya’da son çıkan haberler geçen seneki sabotaj skandalı ile ilgili mahkemede sona yaklaşıldığı yönündeydi.

Çıkan haberlerde, konuyla ilgilenecek olan Profesör Maurizio Migliaccio’nun bahsi geçen tozun gıda takviyesi veya vitamin karışımı olabileceği  ve bunun motor ünitesini etkileyebileceği sonucuna vardığı belirtildi.

Bu tozun kalıntılarının Stepney’in cebinde ve evinde bulunmasına rağmen avukat Sonia Bartolini, son çıkan haberlerin Stepney’in suçlu olduğunu kanıtlamadığını söyledi.

Bartolini "Tüm her şeye rağmen Profesör Migliaccio’nun sonuçları Bay Stepney’in lehine çünkü bunlar tüm şüpheleri silmiyor."

"Aslında, yakıt tankına atılan tozun motoru etkileyip etkilemediği açık değil."

"Bulunan bu tozun Stepney’in cebinde bulunanlar ile aynı olduğu konusunda şüphemüz yok ancak bu direkt olarak müvekkilimizi olayın içerisine dahil edemez." dedi.


Yorumlar

  1. Ya iyi yakıta karışan maddenin etkileyip etkilemeyeceğini bilmiyoruz diye cahilce bir açıklama nasıl yapılır lamış değilim. Takımlar haftasonu boyunca FIA'nın laboratuvarlarına sürekli olarak yakıt örnekleri veriyorlar ve bu örneklerin hepsi birbirine taban tabana aynı olmak zorunda. Sen bu tozu atınca yine aynı değerde mi olacak. İlla motora mı zarar vermesi gerekiyor.

  2. gurcan hezer avatarı

    Kanıtın suçu destekler nitelikte olması önemli değil ,söz konusu FERRARİ olunca suçlama olması bile italyon lobisi ve diasporasının FİA yetkilerine baskısı sonucu karara bağlanır ve suça dönüşür,MCLAREN nin de aracında HİÇ BİR KANIT BULUNAMAMIŞTI ama olanlar ortada…;)

  3. kaan kaanhan avatarı

    art niyetli olan birisi, toz şeker atması lazım, hem basit ve çok etkili ama şeker değilmiş.

  4. hehee ben atsam vitamin niye atıyımmm yaw.Bence onu takımın yararını düşünen birisi yaptı.vitaminlerle 5bg kazanabiliceğini düşünmüştür:D
    Yakıt tankına cebinde birşey taşımadan ne atılır denince aklıma bişey geliyo ama Bol su içip garaja gizlice girmek lazım:))

  5. Mc Laren arkadasim o zaman tozu sen attin, bizimkiler atmayacagina gore 🙂

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    "Aslında, yakıt tankına atılan tozun motoru etkileyip etkilemediği açık değil."

    Ferrari'nin yakıt destekçisi Shell'in teknoloji müdürü Lisa Lilley ile yapılan bir röportajı okumuştum. Bıraksınlar tozu, yakıt tankına bir damla yağmur bile kaçsa otomobilin performansını etkiliyormuş.

  7. bu adamlar o kadar akıllılarki büyük takımlarda teknolojiye yön veriyorlar.ne gariptir ki her oalyın ipucları evlerinde ceplerinde fotokopicilerde çıkıyor.Ne garip dimi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir