Kobayashi Kazadan Dolayı Üzgün

yazar:

kategori:

Kamui Kobayashi İspanya GP sonrası testlerinin ilk gününü bariyerlerde bitirdiği için üzgün görünüyor.

“Ne yazık ki son yarım saatte üçüncü virajda pist dışına çıktım ve bariyerlere oldukça sert çarptım. Araçta çok fazla hasar oluştu ve garajda kendilerini uzun bir gece bekleyen çocuklar için üzgünüm.”

“Gün kötü sonlanmış olsa bile bizim için iyi bir çalışmaydı ve çok fazla iş yapabildik. İyi olan şey ise sondaki olayın neredeyse herşey tamamlandıktan sonra olması.”

“Bu sabah pist ıslaktı ve yağmur lastikleriyle altı sürüş yaptık ve öğle yemeği öncesinde bir tane de geçiş lastikleriyle sürdük. Çok çeşitli ayar seçenekleri ile çalıştık ve bu çalışmalar önümüzdeki yağmurlu yarışlarda yararlı olacaktır.”

“Öğleden sonra pist kurumaya başladı ve sıcaklıklar yükselince geçiş lastikleri ile biraz daha çalıştık ve yeterinde kuru olduğunda da kuru zemin lastiklerine geçtik. Araç ayarlarında bir çok değişiklik yaptık ve bana göre iyi bir ilerleme kaydettik.”

“Öğleden sonra hafif bir yağmur vardı ve birkaç giriş çıkış turuyla ve geçiş lastikleriyle daha fazla aero yenilik denedik, ancak günün sonlarında kuru zemin lastiklerine dönerek biraz daha ayar çalışması yaptık.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir