"Kanada Formula 1 Takvimine Geri Dönebilir"

yazar:

kategori:

Philippe Gurdjian’a göre Kanada’nın yeniden Formula 1 takvimine dönmek için iyi bir şansı bulunuyor. Fransız Gurdjian, Bernie Ecclestone’un çok yakın dostu olarak biliniyor ve son olarak da Abu Dhabi pisti projesinde çalışmıştı.

Auto Hebdo gazetesine konulan Gurdjian, "Kanada’nın geleceği konusunda Fransa’nınkinden daha az endişeliyim. Kanada’nın kısa zamanda takvimde yerini alacağını hayal edebiliyorum." dedi.

Ancak Kanada’nın federal bakanlarından Michael Fortier’e göre şu anda,  Montreal’deki Gilles Villeneuve Pisti’nin geleceği hâlâ belli değil. Geçen hafta Londra’da Ecclestone ile görüşen bakan pisti takvime geri döndürmek için dolar üzerinden değer biçmeyi kabul etmedi.

La Presse’ye konuşan bakan "Bu yapılmadan önce tüm seçenekler değerlendirilmeli." dedi.

Aynı şekilde Qubecec hükümeti bakanı Raymond Bachand da garanti bir çözümün bulunmadığını söyledi ancak "Finansal bir sorumluluk bulunursa, grand prix’nin 2009’da yapılması muhtemel." diye konuştu.


Yorumlar

  1. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    Harika yarışlara sahne olan bir pistti takvimden çıkarıp geçişin zor olduğu trencilik pistlerinin takvimi kuşatmasına izin verilmemeli. En kısa sürede Kanada da yarış izleme zevkine yeniden erişiriz umarım.

  2. burak bocek avatarı

    Kesinlikle dönmeli bence.zaten nadir zevkli yarışlardan birisi kanada gp.İst parkın takvimdeki yeri sadece daha geçe ertelenir.ve buda daha iyi olur bence ağustosta izleyici çekmek açısından

  3. Dönsün Vallahi Süper Yarışlar Çıkıyor Orada.Her sene Kesin En Çok Kazalar,Hatalar Orada Oluyor Zaten

  4. dönsün dönsün. istanbul parkın tarihide değişsin. zaten her yıl giden nadir Türklerdenim. yoksa bu sene bende gidemiyeceğim

  5. 2010 da geri dönsün ya yoksa istanbul park ın tarihi değişir gene..
    haziran çok iyi bence daha az beklemek açısından 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir