McLaren'den Brezilya'da Yeni Arka Kanat

yazar:

kategori:

Autosport.com’daki bir habere göre McLaren, şampiyonluğu elde etmek adına gidecekleri Brezilya için yeni bir arka kanat üretti.

Interlagos’taki yarışa McLaren’in muhafazakar bir yaklaşımı benimseme ihtimaline rağmen takım, MP4-23’ten daha fazla performans elde etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Anlaşılan o ki aerodinamik çalışmalar, Interlagos için değişiklik yapmaya değer görülmüş.

En göze çarğan farklılık yeni arka kanat olmasına rağmen, tempo açısından bir adım ileri atmak amacıyla araçta en azından 6 alanda da yenilikler olduğuna inanlıyor.

McLaren F1 CEO Martin Whitmarsh, Çin GP ardından takımın, şu anda kullanım için onaylanan parçalarla ilgili sıkı çalıştığını söyledi.

Whitmarsh: "Aracın verimliliğinia rttırmak amacıyla birincil olarak aerodinamik pakede çaba harcadık"

Bununla birlikte McLaren, Şangay’daki son yarışın ardından sürekli olarak Brezilya’daki hafta sonuna yaklaşımlarında bir değişiklik olmayacağını dile getirdi.


Yorumlar

  1. Resimler çok iyi sağol, geçen sene de İtalya'ya yeni bir arka kanatla gidip Muhteşem bir Duble yapmıştık, ,inşallah gene yaparız bu hafta sonu.

  2. kaan arkadaşım tebrik ediyorum seni çok güzel yakalamışşsın Paul Di Restanın 4 günlük test hakkı vardı ve takım onu aracın gelişiminde kullandı akıllıca ben bir çok değişiklik görüyorum araçta takım son yarışta bile hızlı olmak için araçta gelişim yapıyor diğer takımlar 2-3 yarış önce yaptı son gelişimlerini..Bakalım umarım işe yarar bu gelişimler ve galibiyeti getirir 🙂

  3. kaan kaanhan avatarı

    http://www.autosport.com/gallery/photo.php/id/117917
    http://www.autosport.com/gallery/photo.php/id/117915

    brezilyada bu şekilde olacağına dair söylentiler var,eğer doğruysa; di resta ile silverstonda denedikleri arka kanat,öndeki kulakçıklar gitmiş,ön kanattaki flaplardan vodafone simgesi olan arkadaki parça çindekine nazaran biraz kırpılmış.. bu paketin nispeten daha az downforce için olduğu belli ama söylenenler doğru çıkarmı göreceğiz.

  4. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    bende McLaren den herzamanki gibi estetik bir parca bekliyorum hep ilk leri yapan McLaren olmustur hastayim bu takima :))

  5. bu takım para harcayacak kim durdurabilri ki! 🙂 bütün senelerini aeroya harcadılar.Şimdi sil baştan.motor yasaklanmasaydı yeni teknolojiler olurdu

  6. senna guven avatarı

    antrenmanda denerler..memnun kalmazlarsa değiştirirler

  7. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Umarım ekstra türbülansa neden olacak bir paket değildir. Arka kanatta dikey hava hareketine neden olacak ufak bir ayar arkadaki aracın zaten az olan downforce unu daha da azaltıcaktır. Beni rahatsız etti açıkçası. AmA Mclare özgü bir şühe de değil bendeki onuda söyleyeyim hemen suçlamayın beni 🙂

  8. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    R26; Yolda kalır dediniz aklıma geldi; RENAULT ROCKS! 🙂 😛

  9. yasin özgür avatarı
    yasin özgür

    hami yolda kalırsa bu onun ayıbı deıl ron amcanın olur hıc bellı olmaz belkı massa yenı motorla yolda kalır bılnmez 😀 forza ferrari

  10. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    sen daha çok beklersin yolda kalmasını!böle kötü düşüncesi olan arkadaşlar inş. tuttuğunuz takımın aracı yolda kalır !!

  11. yolda kalacak bir saheser

  12. Ahmet  Keleş avatarı

    yeni bir estetik şaheser bekliyorum 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir