Fisichella, "Emekli Olun" Diyen Ecclestone'u Eleştirdi

yazar:

kategori:

Ecclestone, Formula 1 resmi sitesi ile röportajında Ralf Schumacher ve Giancarlo Fisichella’nın son senelerde düşük performans gösterdiklerini ve Force India’ya geçmekten daha çok emekli olmayı düşünmeleri gerektiğini söylemişti.

Ancak Fisichella son senelerde kendisinden bekleneni yaptığına inandığını ve Force India ile yarışmak istemekle tutkusunun bitmediğini göstermek istediğini söyledi.

Fisichella kendi sitesinde Ecclestone’un düşüncelerine karşı açık mektup gönderdi.

Fisichella "Auto Moto und Sport ve Formula 1 resmi sitesinde yayınlanan röportajlarınızı istekle okudum. Siz Formula 1’in babasısınız ve ben dahil hepimizle çocuklarınızla konuşurmuş gibi konuştunuz."

"Sana hatırlatmak istiyorum sevgili babacığım, Bernie’den bahsediyorum, ben 2005 Melbourne’de Renault ile ilk yarışı kazanan pilottum, R25 ile ilk yarışı kazanan pilot."

"İki sezonu strateji anlaşmalarına tamamen uygun şekilde Alonso ile geçirdim ve 2 markalar şampiyonluğuna destek sağladım ve Felipe Massa’nın geçen sene yaptığı gibi sezonu 4. sırada tamamladım."

"Mevcut koşullarda daha fazlasını yapamazdım. 2007’de Renault bana şampiyonluk kazanabilecek bir araç söz verdi ancak bu söz konusu değildi ve yine de moralimi bozmadım."

"Gelecek hafta tutkumu ve deneyimimi Giancarlo Fisichella gibi hâlâ gösterebilecek yeteneği olduğuna inanan, eski kalbe sahip ancak yeni olan genç Force India takımına taşıyacağım. " dedi.


Yorumlar

  1. Ha Coulthard Webber'i yarışlarda katlıyor o kalsın da ben Fisichella'nın da kalması taraftarıyım. 🙂

  2. bana göre barrichello, fisico ve ralf şansını kaybetti. en iyileri coulthard yine 🙂

  3. kasmaya gerek yok bence.2 sene önce miladını doldurmuş bi pilot fisico.ralf gitti sıra ona geldi.tek faydalı olabileceği takım india.olmazsa bıraksın gitsin.

  4. Kovalainen ile denk sürdü hiç olmazsa. Bakalım seneye ne olacak. 🙂 Eskiden başarlı ise tekrar başarılı olmasına bir neden yok. Emekliliği başka başarısız yaşlı pilotlar düşünsün.

  5. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    vega iyi hoştu da zamanında bu sene ne yaptı kalmak için? ben onu diyorum 🙂

  6. Bernie dogru söylemiş.emekli olma zamanın geldi senin.

  7. iknci dönem öne geçmiş dediğin insan kim bi çaylak bence fisico da iş bitmiş ne bir hırs nede çaba görmedim bundan sonrada olmaz zaten ama kovalaınen herşeyi yaptı reno için üstelik altındada 2. araç vardı bunlar sebep olmadı önemli olanda zoru başarmak bence

  8. Fisichella ile Kovalainen arasında o kadar fark yok puan olarak. Zaten biri 7. diğeri 8. sırada ayrıca Fisi yılın ilk dönemi iyi puan alırken, ikinci dönem de Kovalainen öne geçmiş. Bu 2007 sezonu 2005te Alonso Montoya Schumacher Kiminin arkasında 5. olmuş. 2006da Alonso Schumacher Massa ardından 4. olmuş. Ne istiyorsunuz daha?

  9. arkadaşalar ana jordan dan 2005 ten bahsetmeyin en basit örnek 2007 sezonu adamı hala nası savunuyorsunuz adam çaylak pilottan bile kötüydü bi tanme iyi yarışını hatıatın bana bu adam artık bi şey yapamaz

  10. schumi schumi avatarı
    schumi schumi

    ecclestone doğru demiş 🙂

  11. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    vega haklısın. fisico jordanda iyiydi ancak renoda, özellikle son sezonunda devam etmek için hiç birşey yapmadı.bende çok severdim fisicoyu ama varlıgı ve yoklugu birdi geçen sene. force india ile kalırsa tek faydalanan force india olur. deneyimleriiyle belki biraz geliştirebilir takımı

  12. 2003 yılının Jordan'ı ile yarış kazanan birinden söz ediyoruz… Kolay kolay bırakılacak ve karalanacak bir pilot değil Fisichella.

  13. ancak fisiconun jordan yıllarını izlememis biri boyle bir yorum yapabilir.herkes bilirki fisico su an oldugu yere zoru basararak geldi her zaman kendi klasının altında otomobiller kullandı..2005 de kendisine bu koltuk verildiginde alonsonun menajeri olan flavi zaten herseyi onceden planlamıstı 2 sene bu plan dogrultusunda yarıstı fisi..eger dikkatli bakıcak olursanız 2005 senesinde yasamıs oldugu problemlerin tekinin alonsonun basına gelmedigini gorursunuz ki buna renonun pitte yaptıgı kurnazlıklar yada acemelikler(?)de dahildir.

  14. 2005-2006 göstermiş olduğun başarıyı 2007 de göster seydin şimdi bu durumda olmazdın önemli olan zoru başatmak fisico bak kovalaınene yoktan podyum yarattı. ama sen onu bile yapamadın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir