Heidfeld, 2008 İçin Temkinli

yazar:

kategori:

BMW Sauber takımı 2007 sezonunda sezon başından itibaren 3. güçlü takım olarak Formula 1 Dünyasını şaşırtmıştı. Mclaren Mercedes’in aldığı ceza ile BMW Sauber sezonu markalarda 2. sırada tamamladı.

BMW Sauber 2008 sezonunda ilk yarış galibiyetini kazanıp 2009’da şampiyonluk için mücadele etmek istiyor.

Ancak Heidfeld önümüzdeki sezon Ferrari ve Mclaren’i yakalamanın çok kolay olacağını düşünmüyor.

Heidfeld "Gelecek sezon öncesinde aradaki farkların hâlâ oldukça büyük olduğunu kabul etmeliyiz. 2007 sezonunda diğerlerinin önünde bulunurken önümüzdeki 2 takımın arkasında yer aldık hep."

"Bu 2007 için fantastik bir şeydi ancak 2008’de yarım saniyelik farkı kapatmak parkta yürüyüş yapmak kadar kolay olmayacak."

"Koyduğumuz hedeflerin farkında olduğumuz için olumluyuz." dedi takımının resmi sitesine yaptığı açıklamada.

Ancak Heidfeld 2007 sezonunda da bu kadar büyük gelişim göstereceklerine daha önceden inanmadığını ve Renault’u geride bırakabilmelerine şaşırdığını söyledi.

Heidfeld "Böyle başarının mümkün olacağına hiç inanmamıştım. Özellikle Renault^’un daha rekabetçi olacağını düşünmüştüm. Çünkü son 2 sezonun şampiyonu olmuşlardı. 4. olmayı bekliyordum."

"Bu yüzden onları geride bırakmak büyük sirpriz oldu. Her yarış açıkça onlardan daha hızlıydık." dedi.

 


Yorumlar

  1. Oturaklı bir pilot kadrosuna sahipler.

  2. Heidfeld bencede iyi pilot, Ben hala Bmw`nin gecen sezonki performansini biraz sansla yakaladiklarini dusunuyorum, umarim onumuzdeki sezonda performanslarini surdururler, Cunku iki pilotuda rekabetci ve kaliteli..

  3. heidfeld pistteki en iyi pilotlardan birisi bence.kapasitesinde de bir eksiklik olduğunu düşnümüyorum. iq testi falanmı yaptırdınız onun için ya da yeterlilik testi?

  4. madem umutsuzsun git mclaren takımına alonso da gelsin bmw ye dengeler esitlensin f1 de bu kadar basit sen bi kere bmw yi duzluge cikartamazsin kapasiten bi yere kadat bay heidfield efendi…bmw gibi bi takimi nasil olurda umutsuzluga sevk edersin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir