Honda Kış Testlerinde Tam Kapasite Zorlayacak

yazar:

kategori:

Honda takımı, gelecek sene daha rekabetçi olabilmek amacıyla bu seneki kış testlerinde tam kapasite zorlayacak.

Bu seneki araç üzerinde gelişimi durduran ve tam anlamıyla 2009 aracına en erken yoğunlaşan takımlardan olan Japon takımı gelecek sene değişecek kuralları iyi değerlendirmek istiyor.

Yeni araç için pist üstünde çalışmaları çok erkenden başlatmalarının yanında, takım test limitini yeni yıl öncesinde kullanmak için oldukça az kullandı.

Brawn "Test limitini ve lastiklerimizi kış için sakladık ve bu, bu seneki performansımıza yansıyan bir başka şeydi."

"Rakiplerimize oranla kış testleri için daha fazla lastiğimiz var ve bunu yaklaşımımızdan dolayı bilinçli şekilde yaptık."

"Her 3 kış test seansına katılacağız ve KERS çalışmaları yapılacak, lastikler üzerinde çalışılacak ve gelecek seneki araç için bazı aerodinamik parçalar test edilecek." dedi.

Brawn Honda’nın yeni aracının Ocak ayının ilk başlarında tanıtılmasını bekliyor ancak sezonun ilk yarışı Avustralya öncesinde çok büyük değişiklikler olacağını belirtiyor.

Brawn "Bütün takımlar gibi bizimde önceki ve sonraki versiyonumuz olacak."

"İlk yarış Mart’ın sonlarından önce olmayacak ve hiçbir takım tüm gizli yanları ortaya çıkarmak istemeyecek. Bu yüzden sezon başlamadan B aracımızı tanıtacağız." dedi.


Yorumlar

  1. Hamza Fayiz avatarı

    inşallah hadi bakalım yine 2009 da 2007 ve 2008 gibi geçirmessiniz inşallah o arabaya H amlebi yakışmıyo çok çalışın yakıştırın……

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir