Yastayız

Manisa’nın Soma İlçesi’ndeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle çıkan yangın sonrasında çok değerli madencilerimizin vefat ettiğini, bir çoğunun da madende mahsur kaldığı haberini almış bulunmaktayız.

Madende hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Madenden sağ olarak kurtulan ve hastanede tedavi altında bulunan madencilerimiz içinde acil şifalar diliyoruz.

Madende hâlâ mahsur bulunan madencilerimizin sağ olarak kurtulması, TRF1.net yönetimi olarak en büyük temennimizdir.


Yorumlar

“Yastayız” için 8 yanıt

  1. başımız sağolsun

  2. Ağlamamak için hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum bu nasıl bir şey ya ekmeği için toza dumana bulanan bu insanların bu duruma düşmesi içler acısı allah geride kalanlara sabır versin burda yorum yapan tüm arkadaşlara özelliklede lost boy tşk ediyorum yüreğinize saglık duyarlılıgınız içinde ayrıca trf1.net ailesine çok tşk ediyorum

  3. ölenlere Allahtan rahmet geride kalan ailelerine yakınlarına ve türkiyemize türk milletine sabırlar diliyorum.yüreğimizin yandığı bir olay yaşadık.Allah beterinden saklasın .Rabbim bir daha böyle acılar göstermesin.büyük bir imtihandan geçiyoruz.Rabbim bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin 🙁

  4. Göçük olmayan bir madende sadece dumandan ve yetersiz aydinlarmadan dolayı şu ana kadar 274 işçi insan’ın ölmesini kaza olarak nitelendiremeyiz. Tabiki kadere ve kazaya inanıyorum ancak, 2014 yılının teknolojisinde o madende takip halatı, yedek aydınlatma sistemi, gaz tahliye bacası ve en önemlisi en uzak galeriden takip hattiyla yüzeye çıkıncaya kadar yetecek oksijen tiplerinin olmaması senede 4 değil 24 defa da denetleseniz demek ki “BU SIZIN DENETİM STANDARTLARINIZIN 5 PARA ETMEDIGINI” gösterir. Nasıl ki oto araç muayenelerinde rüşvet ve ihmalden baş edemeyip Dünya Standartlarında TÜV’e geçildi ise Madencilik gibi sıfır risk ile çalışılması gereken zorlu bir sektörde de artık TÜV benzeri bir kuruluştan yardım alınmalıdır. Allah ölen işçi kardeşlerime rahmet, yakınlarına başsağlığı versin. Muhtemelen önlenebilir bir kaza nedeniyle üç kuruş ekmek parası için 274 insan öldüğü icin hem ağlıyorum hem de UTANIYORUM.

  5. akşamdan beri haberleri izleyip izleyip kahroluyoruz. Allah böyle acılar yaşatmasın

    1. e = Mc² ........ (spa2000) avatarı
      e = Mc² …….. (spa2000)

      Amin.

  6. Onur Gentas avatarı

    Teşekkür ediyoruz duyarlılığınızdan dolayı. Somada hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Mahsur kalanlardan da güzel haberler bekliyoruz. Allah yardımcıları olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir