Susie Wolff: İnsanların Beklentileriyle İlgilenmiyorum

yazar:

kategori:

Susie Wolff Barselona’da 2014 aracıyla yaptığı ilk sürüşün ardından insanların beklentileri ile ilgilenmediğini söyledi.

“İnsanların umduklarından dolayı gerçekten endişeli değilim, çünkü birileri çok kötü olacağımı düşünürken birileri de takımdaki çocuklar kadar iyi olmamı bekliyor. Bana göre önemli olan takım için iyi bir iş çıkarmak ve bugün zamanlara bakmadım. Takım tarafından atanmış kendi kişisel hedeflerim var.”

“Onların benden hangi lastikte hangi seviyeye ulaşmam gerektiği konusunda beklentileri var. Kendimi diğerleriyle kıyaslamadan önce kendi performans seviyeme ulaşmam gerekiyor.”

Wolff bugünün öğrenmesi için zorlu bir gün olduğunu kabul ediyor, ancak yine de çok mutlu.

“Sürüş yapmak için planımız vardı ve güne biraz zorlu bir başlangıç yaptık. Geçen yıla göre çok farklı sürülen bir araç. Araçtan azamiyi çıkarabilmek için pistte birden fazla şey hakkında düşünmeniz gerekiyor, bu yüzden bugün her şeyi yeni öğreniyordum.”

“Bence öğleden sonra çok daha iyi sürdüm. Takım beni bugün için hazırlamakta iyi bir iş çıkardı ve günden istediğimiz kadarını çıkarmayı başardık. Bu benim için çok önemliydi, çünkü şu serbest antrenman seansları için hazır olmam gerekiyordu.”

Günün başında spin atan Wolff bunun aracın alışmakta olduğu yeni sürüş stilinden kaynaklandığını söyledi.

“Ona sebep olan torktu! Sadece ikinci turumdaydım ve üçten dörde geçiyordum. Arka sağ kerblerin üzerindeydi, yükselttim ve arkayı kaybettim. Almam gereken zorlu bir dersti.”


Yorumlar

“Susie Wolff: İnsanların Beklentileriyle İlgilenmiyorum” için 2 yanıt

  1. Maldonado gibi kendini duvarda bulmadı ya..Bu arada anlattığı yer 10. viraj çıkışı mı? eğer öyleyse tam rookie spini olmuş 🙂

  2. OtonomAktor avatarı

    Dişi raikkonen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir