Dennis: "Damarımı Kesseniz McLaren Akar"

yazar:

kategori:

McLaren patronu Ron Dennis, Woking kökenli takımın lideliği için olan motivasyonunun, bu senenin başlarında kalmaya karar vermesinin ardından yenilendiğini söyledi.

Dennis, McLaren Grubu’nda diğer sorumluluklara odaklanmak amacıyla F1 takım patronluğu görevinden ayrılmayı düşünmüştü. Ama sonunda, bir başka sezon daha yerinde kalmayı seçti.

McLaren patronu, bu kararının, işi için heyecanını tekrar canlandırdığını ifade etti.

The Daily Mail’e konuşan Dennis: "Bu sena başlarında, bazı insanların takım patronluğundan ayrılmam gerektiğini düşündüğü yönünde dedikodular vardı. Ve evet, bunun yapmanın doğru bir şey olup olmadığı konusunu düşünerek ıstırap çektim"

"Ama değerlerinize ve inançlarınıza karşı doğru olmanız gereken bir zaman gelir çatar. Organizasyonun içindeki herkes bana kalmamı söylüyordu. Ve şüphesiz sonunda kalmaya karar verdim"

"Ve kararın ardından, bu seneyi McLaren tarihinde en iyilerden biri haline getirmek adına elimizden geleni yapmak için, meslektaşlarımla paylaştığım motivasyonum yenilendi. Diğer bir değişle, negatifi poziitife çevirmek"

"Aldığım kararlardan pişmanlık duymam. Bundan başka, iyi bilindiği gibi, 2007 sonunda görevimden ayrılmaya ve bunu kolaylaştırmak için herşeyi yerli yerine koymaya niyetliydim"

"Diğerlerine emanet edilen, ilgilendiğim belli şeyler var ve görevimden ayrılmasam bile bu sezon boyunca yine onlara emanet olacaktı. Bu yüzden bu sene iş yükünü idare etme, geçen seneye göre daha kolay oldu. Bu da sevdiğim şey olan, daha fazla stratejik olmama izin verdi."

"Açık olmak gerekirse, ayrılmıyorum. Eğer ayrılmaya karar verirsem, ayrılacağım; terfi etmeyeceğim. Ayrılmayacağım. Bu organizasyonun bir hissedarıyım. Köklerim bu organizasyonun içinde"

"Damarımı kesseniz McLaren akar. Kendimi çok zinde hissediyorum. Geçen kış çok sıkı bir çalışma programı yüklenmiştim ve hâlâ düzenli olarak çalışıyorum. Sonuç olarak senenin başına göre daha zindeyim ve yaptığım şeyi seviyorum"


Yorumlar

  1. sevgili adminler dün bi arkadaşın yorumunu uygunsuz olduğu için sildiler.ve sadece benim yorumlarım kaldı. o yüzden sanki kendi kendime konuşuyorumuşum gibi olmuş. ayrıca konu niye benim IQ? ben şimdi burda oturup size IQ mun kaç olduğunumu yazayım? ya ne olduğunu mu kanitliyim? kısacası sizin kadar basitleşeyim mi?

  2. hazar kurumlu avatarı
    hazar kurumlu

    amma tutturdunuz arabes diye yaw 🙂
    her ülkenin farklı tabirleri var,adam tabiki de o lafın ingilizcesini dememiş ama mantığına bakarsak o laf cıkıyor demekki ki böyle çevirmişler.patron Ron F1 tarihinin gelmiş geçmiş en disiplinli patronu bence.alonsonun saçlarını kestirten bir adam sonuçta 🙂
    bu kadar takımına baglı oluşu bile,yıllar sonra biz mclaren taraftarlarının unutmayacagı isim haline getirmeye yetti.büyüksün Ron 🙂

  3. "arabeski" den sonra virgül olabilir mi acaba?

  4. anlamadım valla. ama sorun benim IQ damı? hiç sanmıyorum. sen bi açıkla istersen.

  5. tam olarak şu cümleni çözemedim arkadaşım. sonundaki gülücük hariç tabi.

    "Olayı mazoşislikle karıştıran arabeski kesim diye hitap etmek istiyorum sizlere 😀 "

  6. 1. si. ben gurbetçi değilim. 2. si gurbetçi olan arkadaşlarımızda bizim dilimizi ve imla kurallarımızı gayetten güzel anlayabilirler. 3. sü bir alonso taraftarı olarak kuantumu çözdüm ama senin yazdığın son cümleyi çözemedim. düşün bakalım problem nerde? alonso taraftarlarında mı yoksa senin bozuk cümlende mi?

  7. Zaten bir gurbetçinin bizim imla kurallarından pekte anlamasını beklememk lazım.Hele alonso taraftarlarından bunu beklemek hepten yanlış olur 😀

  8. Eren Turan. Eğer noktalama işaretlerini kullanırsan anlamşılması daha kolay olacaktır.

  9. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    Ahmet Keleş yorumun süperdi :))))

  10. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    Ben karadenizliyim " f1 alO " arkadasim ve yurtdisinda yasiyorum Almanyada

  11. Hayır benmide aklıma arabeskle ilgili birşey gelmedi… Bu Türkçede SİYAHLA BEYAZ AKAR KANINMIZ'ın karşılığı tabiki.. Olayı mazoşislikle karıştıran arabeski kesim diye hitap etmek istiyorum sizlere 😀

  12. ron denis in arabesk konuşma ne demek bilesine gerek yok. bu konuşma tarzının bizdeki karşılığı bu. bizde onların örf ve adetlerine göre değil kendimizinkine göre yorum yapıyoruz. yoksa adam ingiliz. arabesk nedir bilir mi bilmez mi bu tahmin etmek çokta zor değil. hem arabesk konuşmak kötü bişeyde değil. bazı insanlar kendilerini bu yolla ifade ediyo. ha senin anladığın arabesk insanlar bileklerini kesiyosa bu Mazoşist insanların tanımına daha uygun bi hareket.

  13. ron kesin bizim türk futbol takımlarından birisini tutuyo galiba 🙂 fanatikliğe bakarmısın:))

  14. Yani Ferrari taraftarlarının yazdığı yorumlara bayılıyorum.. Bu kadar düzgün eleştiri yapılır.. Bu kadarmı konuşmak konuşulur.. Ağzı olan konuşuyor kardeşim… Bunu okuyupta aklına Arbesk gelenlerin kendileri arbeskçi oldukları kesin… Bir ingilizin arbeskle nekadar işi olaiblirki zaten… Düşünsene bunları gazeteci yapcan.. BAsın toplantısında çok arbesk sölediniz Ron Amca.. Bunları tekmelerler yemin ediyorum. Ordaki adamalr arbesk ne onu bilmez… Bence sizler arbeskçiler brezilya yarışından sonra gidin.. bir bilekleriniz kesin derim..

  15. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    İşinize gelmeyince hemen arabeskçiler gibi konuşmuş oluyo 🙂 bu güne kadar hangi takımın patronu bu kadar içten bi söz sölemiş ? Helal sana Ron amca McLaren=Ron Dennis… 🙂

  16. Ahmet  Keleş avatarı

    Mesela Montezemelo'nun damarını kessen FIA akar her bulduunuza gülüyorsanız buna gülün.

  17. teoman iskender sen nerelisin?

  18. tolga soydan avatarı

    yürüü :=)

  19. puhahahaa:D amma da arabesk konuşmuş yaaa

  20. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    RON Emice bu takimi nerden aldi nerelere getirdi aslinda bu insanlarin damarlarindan motor yagi akar ama bu damar hikayesini bizim kiler uydurmus olmasin simdi süpelendim ':)))

  21. bunu okuduktan sonra aklıma ilk gelen şey "ne arabesk konuşmuş be" idi. onuda bi arkadaş yazmış zaten.

  22. thrillercd thrillercd valla nasıl akıcağı çok umrumda deil desem.Olayın sonucundan memnun olurum sadece onu belirtmek isterim:)

  23. way bee!!! bizim patrona bak helal olsun…iyiki varsın ron amca

  24. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    bilmiyorum ben de sebastian da yok tek gerçek Kİmi:))ama komik yani ne diye söyledi anlamadım mclaren adamısın ne diyeceksin ki başka:P

  25. Vay abime bak! Olaya damardan girmiş.. Niye böyle bir şey söyletme(!) ihtiyacı görmüşler anlamadım..

  26. Taraftarız biz çekeriz cefa RON amca bizi sakın bırakmaaaa layda lay lay li lay lay

  27. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Didem Sen ,Adam damarını mı kessin 😀 😀 keserse bence kesin kırmızı akar .Gizli bir ferrari taraftarı olabilir :)))
    Bazen böyle komik yorumlar olunca insan gülmekten kırılıyor.

  28. Yine de bi kanıt gosterse ya!Hani milletin meramını giderme amaçlı xD

  29. katılıyorum yavuz..
    bu başlığı bu kadar büyütcek bişey yok 🙂

  30. Yavuz Balcı avatarı

    bir gün dayanamayacağım lafı esirgemeyeceğim ama neyse.arkadaşlar illa bir şey bulmak için çabalıyormusunuz siz ? ne var sözde.bunu diyen belki kaç tane adam var.kendini bu kadar özdeşleşmiş hissediyor.benzetme yapmış.illa kıl oluyorsunuz diye herşeye olumsuz yorum yazmak zorundamısınız ? ayrıca massa şampiyon olursa da adam der aynı şeyi.senelerden beri şampiyonluk alınmıyor.nerdeydi bu adam o zamanlar kaçakmıydı.bu takımın patronu başkası mıydı ?

  31. Böyle birşey demesi normal ferrari akar diycek hali yok aman demesinde zatennn 🙂

  32. Dennis=McLaren onsuz güvende olmayız,iyiki varsın Ron amca..

  33. Ne mi var gülecek şu söze baksana :):):)

  34. ilker biçer avatarı

    Söyler tabi yan çizmek montezemolo'ya özgü birşeydir.

  35. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Çok arabesk bir açıklama olmuş,ben böyle şeylerin sadece Türkiyede söylendiğini sanırdım.Ron Amca Hamiltonun şampiyon olacağının fena gazına gelmiş,ama olamazsa ben Ron Amcayı o zaman görürüm.Massanın kazandığı bir şampiyonluktan sonrada bu sözü söyleyebilirmi acaba.

  36. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    hani bizde bir deyim vardir damarimi kessen sari-kirmizi akar
    RON amca bunu nerden ögrenmis ya:))
    seviyorum bu RON emiceyi
    tam bir McLaren asigi

  37. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    hilal ne desem bilmiyorumki bir alemsin .birde binnur vardı hani (felipe levis yalan tek gerçek sebastian) mıydı neydi o.

  38. ilker biçer avatarı

    işin içinde mclaren olunca hep gülerler çünkü başka yapacakları birşey yoktur.Sadece mesaj tahtasını doldurmaktan başka birşey yapmazlar.

  39. kaan kaanhan avatarı

    ne varki bunda gülecek?

  40. Zuhahahahahahahah

  41. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    mclaren mi akar:S nasıl yani:P neyse neyse zaten mclaren'ın ekmeğini yiyorsun ferrari desen o zaman "damarlarını keserlerdi "zaten

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir