Brezilya GP Öncesi Williams

yazar:

kategori:

Nico Rosberg: "Interlagos herşeyiyle eğlenceli bir pist. Geçen yıl orada güçlü bir yarış çıkartmıştık ve dördüncü bitirdik. Son iki yarışta çok iyi olmasak da tekrar burada olmak ve sezonu olumlu bir notla bitirmek güzel olacak. Bu seneki sert lastiklerle daha zor olacak ve doğru ayarı bulmak için cuma günü çok fazla tur atmamız gerekecek.

Asya’ya yaptığımız uzun ziyaretin ardından, geçen haftayı New York’ta çalışarak ve kız arkadaşımlar zaman harcayarak geçirdim. Brezilya’ya giderken iyi bir pozisyondayım. Benim için yoğun bir haftasonu oalcak çünkü bazı sponsor organizasyonları olacak ama son yarış için hazırım!"

Kazuki Nakajima: "Bu yarış Formula1’deki ilk yılımın tamamlandığı yarış olacak ve her şeyin nasıl bu kadar çabuk geçtiğine inanamıyorum! Kesinlikle çok fazla şey öğrendim ve bu haftasonu be tecrübeyi Brezilya’da kullanacağım. Bu yarış diğer bazı yarışlardan daha kolay oalcak çünkü daha önce Interlagos’ta yarıştım. Geçen yıl aracımı Brezilya’da çok iyiydi. Umarım pazar günü de böyle olur ve Japnya ve Çin’deki yarışlardan daha iyi bir yarış çıkartırız.

Pist başlı başına oldukça mücadeleci ve sürüş yapmak gerçekten eğlenceli. Bir haftalık arada evimde zaan geçirme şansı buldum ve ayrıca mühendislerimle çalışmalarım da oldu. Asya’da birçok sponsor organizasyonu olmuştu ve bu ara çok iyi geldi."


Yorumlar

  1. ömer erkan avatarı

    bu yarısta elımızde nevar ne yoksa hepsını ortaya koymalıyız aracımız bu pıste uygun umarım gecen seneden daha ıyı bır sonucla buradan ayrılarak redbull un onunde sezonu kapatırız…(williamsf1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir