FIA'dan Ferrari'ye Cevap

yazar:

kategori:

FIA, bugün Ferrari’nin dünkü açıklaması karşısında açıklama yaptı.

FIA’ya göre Ferrari standart motorlar karşısında eksik bilgilendirilmiş. FIA takımlara 3 seçenek sunduve bunlardan birisi standart motorlar, diğeri ise yıllık 5 milyon Euro’ya bağımsız takımlara motorlar sağlanmasıydı.

Takımların FIA’nın sunmuş olduğu 3 seçenekten birisine karar vermesi ya da katlanılabilir seviyede kendi önerilerini yapmasını istiyor.

Eğer hiçbirisi gerçekleşmez ise FIA katlanılabilir ve ekonomik bir Formula 1 için gerekli çalışmaları yapacak.


Yorumlar

  1. Damarımı kesseniz kırımızı akar diyorsun :D. yada ferrari.. Ron'un bir açıklaması vardıda.. Bencede kıvırtıcakları belliymiş 😀

  2. mike shinoda avatarı

    Arakdaşlar bana kızanlarınız olmuş hak veriyorum aslında sporun geleceği söz konusu iken bu tarz yorumlar yapılmamalı ama inanın elimde değil Ferrari demek benim için çok farklı anlamlar ifade ediyor… İtalya'daki Ferrari ne demekse benim içinde o yani sonuna kadar hak veriyorum ama benide mazur görün :D…

  3. murat palabiyikyan avatarı
    murat palabiyikyan

    standart motor uygulamasına sadece ferrari taraftarı olmam sebebiyle değil bu sporu izlemek ve yıllardır takip etmek tek tutkum olduğu için karşıyım.standart motor uygulaması maliyetleri düşürmeye yönelik uygun yol gibi görünsede bu f1'in takım olmak ,kendine özgü farklılıkları,teknolojileri, gelişimleri, rekabete ve bir yarışmaya dönüştürmek gibi motorsporunun ruhunu öldüren bir duruma dönüşmeyecek mi ?o zaman hepimizin takım tutmasına ne gerek var . farklı pilotların ,farklı araçlarda, aynı pist üzerinde,farklı ayarlarla hangi eşsiz mücadelesine eşlik edeceğiz.

  4. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    evet burda konu ferrari değil, f1 in geleceği… diğer takımlardan ayrı tutmak hoş değil… ne olursa olsun….

  5. McLAREN TEAM avatarı

    evet ferarri ve diğerleri mutlumusun! zaten bizde aynı şeyi söylüyoruz formula1 yarış takımları ve ferrari!
    bitanesi de yazmış (boru değil ferarri bu ) artık tadını kaçırdınız!

  6. Mike Shinoda arkadaşım bu haberde bile Ferrari ve diğerleri diyerek küçük düşürücü laflar söylüyorsun olmuyor böyle..

  7. mike shinoda avatarı

    arkadaşlar ben gecen bir yorum yapmıstım… Dedim ki Ferrari'nin çekilirim demesini diğer takımlarla ortak alınan bir karar oalrak tahmin ediyorum demiştim… "Takımların FIA'nın sunmuş olduğu 3 seçenekten birisine karar vermesi ya da katlanılabilir seviyede kendi önerilerini yapmasını istiyor" yani diğer takımlar Ferrari kanalı ile FIA'yı tırsıttı Joseph Joseph :)) Sokakta dayak yiyip gelen küçük kardeşin abisini sokağa yollaması gibi bi durum…. Ferrari ve diğerleri

  8. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    :)))) moruk FIA baskani amma kivirtmis o yasta nasil öyle kivirtmis sastim

  9. Ferrari bu boru değil! Tabi açıklama yapacak.. Ayrıca burada Ferrari'yi sanki anlayışı kıt gibi göstermişler, bence Ferrari ve diğer motor üreticileri bazı küçük kozları kullanarak Mossley'in üzerine gitmeli.. Maliyet düşüreceklermiş, tabi havuzdaki parayı büyük takımların beklentilerine göre dağıtmamamak için maliyeti kısma bahaneleri filan sonra nerde kırbacım!..

  10. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    yusuf yusuf…. durun takımlar bizi yanlış anladınız….:P:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir