MotoGP: Dovizioso Yeni Takımıyla Heyecanlandı

yazar:

kategori:

Valensiya’da yeni takımı Repsol Honda ile ilk kez teste çıkan Andrea Dovizioso ilk günün ardından oldukça heyecanlıydı. İtalyan sürücü bu seneki  RC212V morotuyla sürüş gerçekleştirdi ve Michelin lastikleri yerine Bridgestone lastiklerini kullandı. Hâlâ öğrenmesi gereken çok şey olduğunu kabul eden Dovizioso ilk günden memnundu.

"Gerçekten heyecanlı bir gün oldu. Motor iyi durumda. 2008 motorumun evrim geçirmiş hali gibi, umduğum gibi bir adım önde ve bu yüzden mutluyum."

"2008 motorumla karşılaştırıldığında, fabrika motorlarının çok fazla olumlu noktaları var, özellikle motor oldukça daha yumuşak ve güçlü. Ekeltroniklerde, öğrenmek ve anlamak için biraz zamana ihtiyacım var, özellikle de çekiş kontrolü."

"Ayrıca ilk kez Bridgestone lastikleri ile ilk kez denedim ama iyi görünüyorlar. En iyi verimi almak için sürüş stilimi adapte etmem gerekiyor. Sonuç olarak olumlu bir ilk gün oldu ama daha öğrenmem gereken şeyler var. Yeni takımımla çalışmaya adıma adım başlıyoruz ve bu sistemi seviyorum."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir