2008 Şampiyonu Yağmur Altında Belirlenebilir

yazar:

kategori:

2008 Formula 1 Şampiyonası’nın son yarışı Brezilya GP’de yağmur altında gerçekleştirilebilir.

Yerel hava tahminlerine göre hava koşulları Sao Paolo’da bulutlu olacak ve pazar dahil her an yağmur ihtimali var.

Bu arada son çıkan haberlerde Brezilya GP organizatörlerinin muhtemel yağmura karşı pistin 3 bölümüne de drenajlar eklediği yönünde.


Yorumlar

  1. haftalardır diyorum yağmur yağma ihtimali yüksek diye. En son geçen günde sölemiştim. Öle serpiştiren bir yağmur olmicak yağarsa çok yğun olucak… Öyle bekleniyor.. Tüm hafta sonu yağmurlu Pazar günü fdahada yüksek yağmur oranı.. Arkadaşlar burda bir süpriz olmassa hem pilotlar hemde takımlarda şampiyonuz…(Mclaren)

    Bu arada yağmur F1'in içinde olan bişeydir.. Bizim şansızımız değil bu.. Ferrarinin ve pilotlarının beceriksizliği.. Singapurda son 25 Senede ilk kez yağmursuz bir hafta sonu vardı… Ozaman buda sizin balınız..

  2. haftalardır diyorum yağmur yağma ihtimali yüksek diye. En son geçen günde sölemiştim. Öle serpiştiren bir yağmur olmicak yağarsa çok yğun olucak… Öyle bekleniyor.. Tüm hafta sonu yağmurlu Pazar günü fdahada yüksek yağmur oranı.. Arkadaşlar burda bir süpriz olmassa hem pilotlar hemde takımlarda şampiyonuz…(Mclaren)

    Bu arada yağmur F1'in içinde olan bişeydir.. Bizim şansızımız değil bu.. Ferrarinin ve pilotlarının beceriksizliği.. Singapurda son 25 Senede ilk kez yağmursuz bir hafta sonu vardı… Ozaman buda sizin balınız..

  3. kaan kaanhan avatarı

    FP1 de büyük ihtimalle yağmur yağar

  4. McLAREN TEAM avatarı

    yağmurun yağması massa için işleri zorlaştırır. yağmurda massadan daha hızlı en az beş pilot var ve onun sitili ıslak şartlarda başarılı olduğu söylenemez..yani hamiltonun olası bir sorunu massa ya bir avantaj sağlamaz!ferrari gerçekten yağmurda çok güçsüz!

  5. Hamza Fayiz avatarı

    hangisi en çok çalışıp şampiyonlağa aday olduysa o şampiyon olsun***

  6. ogun savaş avatarı

    Sizler kahin misinz 😀

  7. erhan aydın avatarı

    pazar günkü son yarış çok büyük süprizlere gebe…bence yağmur olacak ve normalde hamilton şanslı gibi olsada,yağmur massanın şampiyonluğunu sağlayacak…

  8. 2003 Brezilyada Webber Jaguar'ın ve kendisinin en iyi sıralamasını elde edip 3. başlamıştı. Yarışın sonundaki kaza her zaman hatırlancak bir olay. Alonso'nun pistteki Webber kazasından kopan parçalara çarpıp duvara girmesi, ölümden dönmesi. "Ölümcül kaza atlatan pilot başarılı olur" tezimin bir örneği…

    Brezilyada yağmur isterim ben.

  9. Bence McLaren yağmur istemiyordur, çünkü sürpriz sonuç çıkma şansı artıyor. Gerçi halihazırda yağmurda Hamilton neredeyse en iyi pilot sayılır ama dediğim gibi 'şans' denen şey de yağmur yağsın istiyor, çünkü popüler oluyor; 'şans aşağ-şans yukarı' gibi. Ama ben yağmur yağsın istiyorum, acaip zevkli oluyor yahu..

  10. kaan kaanhan avatarı

    2003 Brezilya hiç unutmayacağım yarışlardan birisi. sanırım 3. virajdı.lastik bariyerlerin arkası tam bi araba parkına dönmüştü 🙂 araçlar buzda dansediyor gibiydi.

  11. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Yagmur mclaren in ve alonsonun işine gelir ama tabi yağmurda ne olcagı belli olmaz,nakajima tarzı pilotların napacagı belli olmaz :)) massa yagmurda daima zorlanmıştır pek hoşuna gitmeyecektir.

  12. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    yağmur yağmassa hamilton en kötü 5. olur zaten normal şartlarda… 2 ferrarinin arkasında kalsa, takım arkadaşıda önünde olsa, bide kubica önünde olsa bile şampiyon hamilton…. alonso da olabilir tabi:D
    ama yağmur yağarsa ne olacağı belli olmas.. mclaren yağmurda hızlı olacaktır tabi ama daha tehlikeli bir durum.. bundan bahsediyorum

  13. tolga soydan avatarı

    yağmur mclaren için büyük avantaj ama yağmur bu.neyin ne olacğı belli olmaz.bide yağmurlu start falan verilirse lewis için işler daha zor olur.ne kadar iyi olsada mclaren yağmur herşeye gebe

  14. yağmur yağarsa force india bile şampiyon olur 🙂 ne olcağı belli olmuyo yağmurda:)

  15. Yağmurda şuana kadar McLaren her zaman daha hızlı ve başarılı oldu fakat ben yinede kuru hava taraftarıyım daha garanti olur fakat yağmur olmasa bile hava soğuk olacak demek oluyor bu geçen sene 56 derece pist sıcaklığı vardı ve lastiklerde en yumuşaktı o yüzden takım 3 pit stop yapmıştı LEwis için bu sene 20 derece civarında olacak hava lastikler ve motorlar için iyi haber bu çok sıcak olması motoru zorlayabilirdi çünkü..Lewis yağmur yağarsa kazanır yarışı Massada spin atar..

  16. tolga soydan avatarı

    yağmur yağsın son yarışımız süper olsun =)

  17. süper olur yağmur olsun 😀

  18. burak bocek avatarı

    yoo bence yagmur her şekılde mclaren ıcın daha ıyı.hem motor avantajımızı gosteremıyecegız ve f2008ın perfonmansı dusuk.ama pıyango gıbı kıme ne olucagıda bellı olmuyor bazen.sezon boyu mclarene yagmurda bı sorun cıkarmadı

  19. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    yağmur iyi olabilir aslında… süprizlere gebe… hamilton a bişeyler olma ihtimali daha yüksek en azından 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir