Vettel: "Brezilya Diğer Yarışlar Gibi Olacak"

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Brezilya’daki son yarışa farklı duygularla gitmeyeceğini söylüyor. Alman pilot, bu yıl Toro Rosso’nun sürpriz bir başarı yakalamasında büyük rol oynamıştı. Brezilya’da takımıyla 18 aylık birlikteliğini sonlandıracak olan Vettel, Interlagos yarışında tıpkı diğer yarışlarda olduğu gibi davranacağını söylüyor.

"Dürüst olmak gerekirse, bunun son yarış olduğunu düşünmeyeceğim. Sadece oraya gideceğiz ve işimizi yapacağız. Ferrari ve McLaren kadar büyük değiliz, odaklanmış durumdayız ve bir şeyleri başarmak için buradayız. Son yarış olacak olsa bile hepimizin cumartesi ve pazar günkü performansa odaklanacağına eminim. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sonra pazar gecesi beraber parti yapmak için güzel bir fırsatımız olacak!"

Toro Rosso şu anda klasmanda Red Bull’un 5 puan önünde yer alıyor. İtalya’daki galibiyete rağmen Vettel, sezon bitmeden birkaç puan daha almanın takımı mutlu edeceğini söylüyor.

"Sadece ilerlemeye devam etmek istiyoruz. Doğal olarak, kazanmak hedef değil ve normal bir sıralamada büyük takımlarla birlikte olamayız."

"Monza hepimiz için kusursuzdu. Islak şartlarda en hızlıydık ve o gün en iyi işi yaptık. Belki sadece Monza’ya bakmamalıyız ama performansımızı görmek için diğer yarışlardaki performansa bakın, son birkaç yarışta istikrarlı puan alacak kadar iyiydik. Bu yüzden iyi bir paketimiz var ve onu değerlendirmek bize bağlı. Ama her zaman yukarıda olamazsınız. Yoksa Ferrari ve McLaren tüm yarışları  1-2,  1-3, ya da 1-4 olarak tamamlardı ve ilk dört sıra her zaman bu iki takıma ait olurdu."


Yorumlar

  1. iyide vettelide abarttınız toro rosso nun motoru gayet ıyı cokda kotu arabası yok ılk 6 da olması gerekır ıyı bır pılot olması ıcın! herseyde arabaya suc atmayalım

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    ((Konudan bağımsız))

    Ana sayfaya bayrağımızı eklemenin uygun olacağı kanısındayım ;

    Anlayışınıza ve yardımlarınıza teşekkürler ….

  3. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    yani vettel cocuk senin pozisyonundaki pilotlar icin bu yaris tabiki siradan bir yaris .

  4. erhan aydın avatarı

    vettel eğer rekabetçi bir araca sahip olsa o zaman yeni bir şampiyonla daha tanışırdık.

  5. 'senin için normal tabi bi de Massa'yla Lewis'e sor '

    Doğru Söze Ne Denir.

  6. Ahmet  Keleş avatarı

    senin için normal tabi bi de Massa'yla Lewis'e sor 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir