Force India Kısa Süre İçerisinde Motor Tedarikçisini Açıklayacak

yazar:

kategori:

Force India ortağı Vijay Mallya, Mclaren ve Mercedes ile yaptıkları ayrıntılı teknik birliktelik görüşmelerinin ardından kısa  süre içerisinde gelecek sene kullanacakları motoru açıklayacaklarını söyledi.

Mallya "Bir çok basın kuruluşunun bildirdiği gibi şu anda gelecek seneki paketimize bakıyoruz ve kısa sürede anlaşmayı açıklayabilmeyi umuyorum."

"Takımımın en iyi motor ve KERS’i kullanmasını garantilemeyi umuyorum ve böylece iyi bir başlangıç yapabiliriz ve bu sene kazanamadığımız puanları kazanırız." 

"Şu anda kesin olan bir şey var: eğer doğru bir yaklaşım sürdürdüysek bu Ferrari motorları sayesinde oldu. Bunlar aracımızdaki en iyi şeyler. Gelecek sene Ferrari ve Mercedes bizim için mümkün olan en iyi seçim olacaktır."

"Alman üretici ilegörüşmeler oldu, bunu doğrulayabilirim, ancak ben Maranello’da üretilmiş bir motorile devam etmeyi umuyorum." dedi.

 


Yorumlar

  1. "Alman üretici ilegörüşmeler oldu, bunu doğrulayabilirim, ancak ben Maranello'da üretilmiş bir motorile devam etmeyi umuyorum." dedi.
    Sorsan merco ile ferrariyi birbirine düşürecekler fiyat konusunda.
    Valla bu işlerin ekonomi kısmıyla pek ilgilenmediğim için mesela yıllık mclaren ile anlaşırsa nekadar para vericek eğer iyi bir para varsa bence bu işe yarayabilir özellikle bu mali krizde pek sanmıyorum ama belki bir umut.:) inşallah en güzeli olur force-india için.

  2. anlaşamadı büyük ihtimal mercedes le.o yüzden ferrari sesleri var.2 takımda motor fiyatları konusunda farklı davranmayacaktır.Bu sözler fiyat indirmek istediğini gösteriyor bana göre.
    ayrıca ferrari motoruyla mercedes teknik anlaşması diye birşey olmaz ya da kers

  3. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Bir Alonso' da bu..Kıvırıp duruyor ben bu adamın dediklerinden hiçbirşey anlamadım.Bir Mercedes olsa iyi olur diyor, ertesi gün bakıyorsunuz Maranello menşeili bir motor fena olmaz diyor.

  4. Ferrari motoru fakat McLaren teknik anlaşması, hmm karman çorman. merak ettim kimle devam edeceklerini.

  5. ramazan hacifazlioglu avatarı
    ramazan hacifazlioglu

    Tahminlerim yanıltmayacaksa mercedes-benz ile anlaştı gibime geliyor

  6. ne tatası ya bızım pat pat ın motorunu taksak ındıa ya daha hızlı gıder 😀

  7. Tata ile anlaşın Tata ile…

  8. Ertan Akkaş avatarı

    Bir Ferrarici olarak iki motor arasında fazla bir fark olmadığını rahatlıkla söylebilirim. Ama eğer Mallya KERS'i garantilemek istiyorsa takımım Ferrari'den uzak dursun 😀 :p

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir