Video: Brezilya GP 2008

yazar:

kategori:
Kısa Özet

Yarışın Geniş Özeti – Start

2. Bölüm

Son Turlar

Podyum

Yarış Sonrası Mclaren

 

Son Turda Yaşananlar:



 
Sıralama Turları Son Dakikalar

Massa Pole Turu:




 

2. Antrenmanlar Önemli Anlar:

 




 

1. Antrenmanlar Özet

Brezilya Tanıtım

Brezilya 2006 Özeti

Geçen seneyi hatırlayalım


Yorumlar

  1. ALONSO_MASSA  avatarı

    massanın sansızlıgı sampıyonluna mal oldu ve hamılton bılegının hakkıyla degıl sadece sansıyla…

  2. bunun adı korkaklık değil temkinli sürmekdir risk alıp hata yapsaydıda çaylak lafları uçuşacaktı belkide kaza yapıcaktı işte herkesin beklemediğini yaptı sabırlı oldu ve ödülünü aldı

  3. çok yazık oldu massaya ama ne olursa olsun hamilton gibi korkak sürmedi aracı

  4. inanilmaz bir saganak.basladı inanılmaz bir saganak basladı …bu adam nie ınanmadı saganagın basladıgına bende onu anlamadım.:)

  5. sinan karan avatarı

    valla ya arkdaşlar bırakın yol vermiş vermemiş adam şampiyon ben alonsoyu tutuyorum ama adamında hakkını yemeyelim adam hakketti öyle yada böyle artık bu tartışmalar sona ersin bea 2009 çalışmaları başladı;)

  6. hala şokta olanlar var sanırım…:))))

  7. Ümit soyadın isbilen ama hicbirsey bildigin yok ne diyelim

  8. yarışın özetini koyarsanız sevinirim. geyretleriniz için teşekkürler.

  9. umit isbilen avatarı

    Formula1 i takım tutamadan pilotlara sempati durayarak (raikkonen, kubica, couldhart, vettel) takip eden biri olarak ;Timo yol vermiş midir vermemiş midir?
    yarış çizgisinin gayet kuru olması, kubicanın kuru zemin lastikleriyle gelip yediği turu rahatça geri alması, hiç sprey görünmemesini hesaba katıp üstüne yıllar yılı formula1deki entrikaları izleyip/okudumuzu ekledikten sonra çok da inandırıcı bulmuyorum timonun bir sorun yaşayıp yavaşladığını…
    ayrıca benim desteklediğim bir pilotun bu şekilde birilerinin yardımı sayesinde şampion olmasını da istemezdim…artık mclarenin elinde hakinen gibi bir "yarışçı" olmadığından, yarışarak değil de entrika yoluyla şampiyonluk kazanma yolunu seçiyorlar…eğer mclaren ve hamilton taraftarları mutlu, gururlu ve başarılı hissediyorsa çokda fazla diyecek birşey yok…
    seneye de timoya 2. aracı versinler olsun bitsin….

  10. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    erhan şu yorumunun alyına imzamı atarım dostum.

  11. erhan aydın avatarı

    düzeltme:pardon arkadaşlar "massa ondan sadece 1 puan geride" yazıcaktım.

  12. erhan aydın avatarı

    yahu hamiltonun büyüklüğünden yada ferrari ekibinin tam sevinirken biranda üzülmesine sevindiğini yazan arkadaşlarhiç düşünmezlermi ki yarışı yine geçen seneki gibi saçmalayıp bu noktaya getiren hamilton.ne kadar aciz bir takım,son yarışların ağırlığını hiç kaldırmayan bir pilot maalesefki şampiyon oldu.o kadar acizdiki başka bir pilotun beceriksizliği sayesinde kendi beceriksizliğini örtmüş oldu.Benim anlayamadığım birşey var aslında.hamiltonun çok iyi bir pilot olduğunu söylüyorlar ama kaçdefa mekanik sorun yaşadığı halde massa ondan sadece 1 puan önde,YAZIK…yinede yeni şampiyonu tebrik ederiz…

  13. AgMan Bora
    sen ve senin gibi spadaki cezayı kabul etmeyen herkes bunun il defa olduğunu söyleyen herkesi kınıyorum aynı ceza tıpkısının aynısı 2005 japonya gpsinde alonsoya verilmiştir alonso pist üstünde şikanı düz geçerek clieni geçmiştir 3 tur içinde 7 sn fark yapmıştır takım kendisine yavaşlamasını ve clienin geçmesine izin vermesini söylemiştir yani burda ferrariyi eleştiremezsin ancak size sorun yok diyen charlie whiting eleştirebilir çünkü charlie 2005 japonyada da vardı
    yani spa cezası sonuna kadar haklıdır ve daha önce benzeride vardır

  14. ne yaparsanız yapın spa daki zaferi asla gönlümüzden çıkaramazsınız.siz boşa sevinmeye alışıksınız aynen devam edin!!!

  15. abdullah çakın avatarı
    abdullah çakın

    Her şeye ve her kuruma rağmen bence muhteşem bir zafer. İlahi adalet denilen şey bu işte.

  16. Mithat Can Güçlü avatarı
    Mithat Can Güçlü

    Ne Olursa Olsun Sonuna Kadar Felipe Massa!!!

  17. Gökhan maalesef bizim sizin gibi Fiayı falan satın alacak paramız yok.İlahi adalet bizimkisi.

  18. videolar için teşekkürler arkadaşlar. ellerinize sağlık. yarış heyecanını tekrar izledim. unutulmayacak bir yarıştı.

  19. ayhan ben öle bi yorum yazmadım kardeşim de ferrari taraftarı takımın ve pilotlarının arkasındadır her zaman büyük sözde söleriz büyükte konuşuruz lafımızı yemeyiz biz herkezi kendiniz gibi sanmayın massanın babasının yüz ifadesi normal bişe adam nerden bilsin son 500 metrede yarış satılacağını

  20. ayhan sumbul avatarı

    zafar kardeşim herkes gelecek… hele şoku bir atlatsınlar ::))))))

  21. ayhan sumbul avatarı

    massa nın babasının yüz ifadesinin değiştiği an.. :))) ya gülmemek elde değil… kanada da hamilton rai yi geçtiğinde mclaren garajı havalara uçmuştu sevinçten. ama sonrasında 10 sn cezasıyla moraller altüst olmuştu. akabinde bir ferrari taraftarı ''sevinen mclaren garjı çalışanlarının şu anki yüz ifadelerini merak ediyorum demişti''. :))))))) hey ALLAH'ım büyüksün, düşmez kalkmaz da bir sensin. onun için büyük lokma yiyeceksin ama, büyük konuşmayacaksın. bu tür yorumları yazan arkadaşlar uzunca bir süre buraya uğramayacaklar biliyorum ::)))))))))))

  22. zafer cevik avatarı

    herkes nerede?

  23. evet yarışın geniş özetini koyarsanız sevinirim

  24. videoyu niçin mp4 olarak yüklüosnuz?

  25. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    (lütfen brezilya grand prix in geniş özetini koyarmısınız)koray hakını helal et hani yazmamışsın ben senden önce yazayım dedim.(espiri olsun diye yazdım)

  26. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    TRF1.NET'E teşekkürler wideolar harika.

  27. erhan aydın avatarı

    gerçekten TRF1'e çok teşekkür ederim,2006 görüntülerini çok güzel sunmuşlar…aaah şumi ah…gerçek bir efsane,gerçek bir şampiyon.

  28. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    elinize sağlık mükemmel bir video.hakikaten insanın içi bir hoş oluyor.

  29. ne güzeldi o günler 🙂

  30. az kalsa alıcaktım ya

  31. az kalsa alıcaktım ya

  32. cihan çelik avatarı

    Öncelikle TRF1.net'e çok teşekkür ederim gerçekten güzel videolar 2006 videosu süper gerçekten bugüne kadar izlediğim en güzel video diyebilirim…:)

  33. site yönetivilerinden özür dilerim kusura bakmayın oldu bikere

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir