Massa, Şampiyonluk Konusunda % 100 İyimser

yazar:

kategori:

Felipe Massa, pazar günü yapılacak olan Brezilya GP’nin ardından Formula 1’in yeni şampiyonu olabileceği konusunda iyimser olduğunu söyledi.

Lider Hamilton’un 7 puan gerisinde bulunan Massa, kendi evinde yarışacak olmasının kendisine büyük avantaj sağlayacağını söyledi.

Massa: " Kalabalık özellikle benim lehime olacak. Ben buranın sürücüsüyüm, Brezilyalıyım bu yüzden bu bana yardımcı olacak ve insanlar Hamilton’a karşı olacaklar. Büyük beklentilerim var. "

" Burada kesinlikle 7 puan geride değilde 7 puan önde gelmeyi tercih ederdim ancak iyimserim. İyi bir yarış çıkarmalıyım, kazanmak istiyorum ancak gerisi bana bağlı değil. İyimserlik her zaman % 100’dür."

Massa ayrıca hafta sonu için tahmin edilen ve beklenen yağmurdan korkmadığını söyledi.

Massa " Eleştirildim. Eleştirilere hazırlıklı olmak zorundayız."

" İnsanlar yağmurda süremediğimi söylüyorlar. Karting’de ve daha düşük serilerde her zaman yağmurda kazandım ancak sonra Formula 1’de bir çok olumsuz yağmur yarışı geçirdim. Araç bunu çok etkiliyor ve aracımızın lastiklerin düşük sıcaklıklarda çalıştığı aşırı yağmurlarda iyi performans göstermediği gizli değil."

" Soğukken ideal yol tutuşuna sahip olamazsınız.  Lastikler düşük sıcaklıklarda çalışmaz ve biz lastiklerimiz yeteri kadar kauçuk toplayamadığı için zorlanıyoruz.Bu her tasarımcının mücadelesi ancak biz belirli koşullarda sert lastikler ile yarışırken zorlanıyoruz."

" Bu bir faktör ancak asla yağmurda süremeyeceğimi düşünmedim. Ne yazıkki bu sene iyi olmadığım bazı yarışlar oldu ancak Monaco’da yağmurda en hızlıydım ve kötü olduğuma inanmıyorum." dedi. 


Yorumlar

  1. burak bocek avatarı

    adam sadece içindeki ferrari öfkesini kusmaya insanları kıskırtmaya ve sulu espiriler yapmaya geliyor.ne teknık ne ekonomık nede farklı bir yonden tek yorumu yok varsa yoksa abuk subuk alaycı ıfadeler :)))) falan nedir bu karalama defteri değil burası.kusura bakmayın ama artık gıcık olma derecesine getirdi benı bazı arkadasların yorumları.öyle saça böyle tarak suraya bak haberı okumak ıcın gırıyoruzz ne yorum yazsak dıye bakıyoruz adamın biri yazıyor sebze meyve atıcaklar diye.kardeşim karikatür dergisi değil burası

  2. burak bocek avatarı

    espiri yaptı bal kabağı

  3. Umarım Şans Yanında Olur Massaa !!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir