GP2: Portekiz 2009 Takvimine Eklendi

yazar:

kategori:

GP2 yönetiminden bu sabah yapılan resmi açıklamada 2009 GP2 Serisi takvimine Algarve International Circuit’ın dahil olduğu duyuruldu.

GP2 Serisi ve Autodromo Internacional do Algarve arasında yapılan anlaşmada motorsporlarına olan ilginin büyük olduğu bu ülkede gelecek yıldan itibaren GP2 yarışları gerçekleştirilecek. Algavre pisti 2009 GP2 Serisi’nin tarihi henüz açıklanmamış olan son yarışına ev sahipliği yapacak.

Honda ve McLaren takımları da aralık ayında bu yeni pistte test gerçekleştirecekler.

Bruno Michael, GP2 Serisi Organizatörü

" Algavre pistini takvimimize eklediğimizden dolayı çok memnunum. Amacımız geleceğin yeteneklerinin gelişmesine yardımcı olmak ve güvenlik standartlarımızla yeni organizasyonlara imza atmak. Autodromo Internacional do Algarve yüksek seviyedeki kategoride gerekli olan herşeyi bize sağlayan bir pist ve muazzam bir iş ortaya çıktı. İlk organizasyonu dört gözle bekliyorum."

Paulo Pinheiro, Autodromo Internacional do Algarve Müdürü

" Pistimizin 2009 sezonu için GP2 Serisi takviimne seçilmesinden dolayı mutluyum. Pistin inşaası için göstermiş olduğumuz ağır çalışma tempomuz pistin saygın bir yerde sınıflandırılması ile karşılığını alıyor. Bu büyük bir onur ve şu anda gelecek yılki GP2 yarışında önce tamamen bütün detaylara odaklanıyoruz."


Yorumlar

  1. f1 e de ekleselerya 5-6 tane sole 😀

  2. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Burdan bakıyorum da tam moto gp için yapılmış sanki. GP2 de f1 in provası olur heralde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir