Alonso "Hamilton'a Karşı Bir Şeyim Yok"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, bu hafta sonu Felipe Massa’nın şampiyon olmasını istemesi konusunda eski takım arkadaşı Lewis Hamilton’a karşı kişisel bir sorununun olmadığını ancak Mclaren’in başarılı olmamasını istediğini söyledi.

Alonso "Hayır, onunla sorunum yok. Bir çok kez Lewis’e büyük saygım olduğunu ve onunla konuştuğumuzu söyledim."

"Geçen sene de ayınısydı. Pilotlar odasında oluyorduk, onunla konuşuyorduk ve sorunumuz yoktu. Ancak Mclaren ile kazanmaktansa başka takımda kazanmayı tercih edeceğimi düşünüyorum." dedi.

Alonso ayrıca Lewis’in önümüzdeki yarışta en kötü 5. olacağı konusunda çok az şüphe olduğunu söyledi.

Alonso "Lewis açıkçası favori. 7 puan önde ve eğer burada yarışı tamamlarsa bu şampiyonluğu kazanmaya yetecek. İlk 5 içerisinde o şampiyonluğu kazanacak kadar hızlı. Bu yüzden Lewis kazanacak." dedi.

Alonso ayrıca Massa ve Hamilton arasında bir sorun olmayacağını söyledi.

Alonso "Bana göre bir şey olmayacak ve umuyorum olmaz. Felipe ya da Lewis’e birisinin çarpacağını düşünmüyorum."

"Yarış çok temiz olacak, umuyorum öyle olur. Teorik olarak her ikisi de podyumda bitirecek, bu normal bir durum ve yarış." dedi.


Yorumlar

  1. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    eren sen geçen sene ilk yarışları izlemedin herhalde.yahu her şeyi geçtik geçen sene mclaren akıllı olup alonsoya oynasa her iki kulvarda şampiyon olacak. ama onlar ne yaptı hamilton gibi tecrübesiz bir pilota sadece ingiliz diye alosoyu sattılar.bu böyle olduğu sürece mclaren ve siz mclarenciler daha çok şampiyonluklara hasret kalırsınız.

  2. ya eren turan sen çok biliyosun maşallah. biz burda canımlı cicimli konuşmayız. sen yenisin anlaşılan.

  3. ben artık kapatıom bu konuyu çok uzadı.

  4. ya alonso kova gibi olsaydı sorun olmıcaktı dimi adam her yarışta hamıltonun 0,40,5s gerisinde kalıo sıralamalarda ve yarışta tur başına. ne bu şimdi demeyin bana benzin yükü. ron dennis onun hamıltonla mücadele etmesini istemiyor olaybu ve kova hüsran oluyor. alonsoda bunu yapsaydı işler ii gitcekdi dimi. yasık valla yaa

  5. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    R26;
    Herkes ne kadar çok şey biliyo yaa..hepiniz kulaktan dolma konuşuyosunuz,sanki biri alonsonun menejeri diğeri,mclarenin ceosu bırakın arkadaşlar bunları artık geride kaldı..
    Mclaren ve alonso anlaşamadı,olabilir bunda tuhaf bişey yok herkes anlaşcak diye bi kaide yok.Her tarz ilişkide anlaşmazlık olur..Saygılar..

  6. Yada hiçbir patronun kendisini tehdit eden biriyle ilişkileri iyi olmamıştır varsa olan söyleyin bizde bilelim.Güvenin olmadığı yerde hiçbirşey olmaz.

  7. "We weren’t racing Kimi, we were basically racing Fernando"

    Başka hiçbir söze gerek yok anlayan anlar :/

  8. ne ekliyosun neden kaçınmıyosun anlaşılır konuş.Aracına neolmuş olayları daha doğru düzgün bilmeden konuşmayın.Son yarışlarda alonso neler yaptı da ceza aldı unutmayın..
    Hamilton alonso nun gözünün içien bakıyormuş.Gördük ilk yarışta başlayan büyük eğitimi sene sonundada gördük.

  9. evren ayaoku avatarı

    yok alonso öleymiş yok böleymiş … alonso mclaren e geldiğinde hamilton gözünün içine bakıyordu acaba bana bişeyler öğretirmi diye alonsonun mclaren de bulunduğu sürede neler yaptığı, mclarenin son 4-5 yarışta alonsoya ne yaptığıda ortada adamın arabası resmen at arabası oldu 1 beygirlik bir araba gibi alonso iyi bir pilot bence alonsoyu değil takımları ve patronlarını konuşun mclaren bugün kendini ispat etmiş formula1 yarışlarına arabası ile zevk katan bir takım bunuda dipnot olarak eklemekten kaçınmıyorum

  10. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    yorum yazmak için hak doğdu sanırım .arkadaşın bir tanesi demişki sadece işini yapsaydı diye iş yapmak ikinci pilotluksa kova gibi amenna ama o bunu kabul etmedi .çünkü takıma şampiyon olarak geldi.birde mclaren gibi bir takım onu harcayamaz.çünkü dennis in okadar kafası çalışmaz. yahu daha ilk sene adamın ne istediği belli. ver ilk sene birinci pilotluğu hem sen hem levis kazansın .levis kazansın derken tecbübeden bahsediyorum, nedense açıklama gereği duydum.ikinci sene yap ne yapacaksan işte bunun için kafası çalışmaz.alonsoya gelince o zaten kendini ispatlamış bir pilot hangi takıma gitse saygıyla karşılanır.bu sene herkes gördü kaç takım istedi ve honda hala bekliyor.bazı mclarenci arkadaşların alosoya neden bu kadar kızdığı ortada mclarenin kazanmasını istemediği için değilmi.o zaman bizim mclarene (bakın mclarencilere demiyorum yanlış anlaşılmasın) lanet okumamız lazım neden diyeceksiniz, dennis geçen sene biz alonsoya karşı yarışıyoruz demekle kendi takımının pilotunun başarısızlığını istemesidir. alonso az bile demiş helal olsun diyorum.

  11. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bir taraftan bakıldığında iki tarafta kabahatli iki tarfta haklı Alonso küçüklüğünü bilmedi Mclarende büyüklüğünü fakat onların bunları yapmasında kendilerince haklı ve doğru sebepler olduğu muhakkak ;Alonso Mclarene gitti olmadı şimdi ise amaç 2010 dan sonra onu Ferrari koltuğuna oturtmak 2011de Ferraride Alonso-Massa ikilisi olabilir fakat Alonso-Hamilton ikilisi kadar heyecanlı olmayacak bu kesin bir gerçek ;forumda yazıldığı gibi takımınızda görmek istediğiniz ikili denendi olmadığı görüldü fakat Alonso-Hamilton ikilisi günümüz F1 inin en iyi ikilisi idi ….

  12. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Magic Alonso arkadaşım, McLaren onu harcadı demiş.McLaren' in eline sağlık çok da iyi yapmış.Bir söylediği bir söylediğini tutmayan hala bile kıvıran bir adam Alonso.Takım gibi bir takıma gidipte herşeyin kendi etrafında dönmediğini görünce saçmalamaya başladı.Ron Dennis'e helal olsun.Çok seviyorum bu adamı.

  13. Her gazeteciye her ülkede farklı şeyler söylüyor.Keske sadece takımı hakkında konuşsa ama ona göre renault<alonso

  14. McLAREN TEAM avatarı

    bekliyordum nezaman kıvıracak diye! çok geçikmedi. artık alonsonun açıklamarı saçmalık sınırını aştı!birde biatore sanki anlaşıp konuşuyorlarmış gibi!

  15. artık o 10 seneyi sizmi beklersiniz bizmi bekleriz…allah bilir..ama bizim pek o kadarda beklicegmizi sanmıyorum bundan sonra….ayrıca dikkat ederseniz bu konuyo açan ve bızı kışkırtan ilk yorumu yapan arkadasımız bi alonsocu eski konulara dönmek isteyen biz degiliz…

  16. oturup burda "alonso geçen sene takımı için şunları şunları yaptı" diye yazacak değilim. 2007 yılını başından sonuna kadar izleyenler zaten bunların neler olduğunu biliyolardır eminim. alonso bu sene "takıma şunları şunları yaptım" demiyor çünkü takımı onun yaptıklarını hiçe saymıyor.ona ihanet etmiyor. ona hak ettiği değeri verip ve hak ettiği ilgiyi gösteriyo. o açıklamayı geçen sene yaparken şunlarıda söyledi. "mc laren benim için hiç bişey yapmadı.oysa ben onlara 0.6 sn kazandırdım "

  17. Ne katkısı oldu McLarene tek başına 0.6 saniye mi kazandırdı.Diğer tüm pilotlar gibi işini yaptı.Setuplar için bilgiler verdi ve yarıştı.Olan bu görende parçaları üreten aracı toplayan ve o aracla ilgilenen tek kişi Alonsoydu.

    Alonso bu sene niye demiyor Renaultya 0.6 saniye kazandırdım diye zaten eziyor diğer pilotu.Orda Lewis gibi çetin bir ceviz çıkınca hemen 1. pilot olarak geldim demeçlerine girdi.McLaren Alnosoya muhtaç değildir hiçte olmamıştır.

  18. yine eski konular.tartışa tartışa bir türlü bıkmadığımız şeyler. mc laren alonso ya ne mi yapmış? sorun burda zaten.iyi yönde hiç bişi yapmadı. alonso çıkıp tek başına yarıştı. takım desteği olmadan.üstelik söylemekten bıkmıyıcağım bişey varki oda alonso nun takımına karşı yarıştığıdır. daha nice şampiyon olmadan geçireceğiniz 10 senelere McLaren Team.

  19. alonso sadece ama sadece işini yapsaydı şuanda hala mclaren yaırşırdı ama o ne yaptı kendını ilgilendırmeyen işlere karıştı dogal olarakda mclarende gönderdi…ayrıca merak etmeyin elbet bigün şampiyon olacaktır bu takım…en yakın zamanda

  20. senna guven avatarı

    eski tartşmalara dönmeyelim

  21. kaan kaanhan avatarı

    eşit statü istemeyen, takımı tehdit eden Alonsoydu, McLaren ne yapmışki

  22. MagicAlonso avatarı

    Alonso nun asıl derdi mclaren le zaten çünkü ona kötülüğü oyunu yapan mclaren oldu.ALonso çocukluğundan beri hayalini kurduğu takımda yarışmaya gitti ama mclaren onu resmen harcadı.Ben olsaydım bende aynı şekilde düşünürdüm.Onun mclaren e katkısı oldu ama mclaren ona nasıl davrandı.UMarım önümüzdeki 10 sene boyunca hasret kaldıkları şampiyonluğa ulaşamazlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir