Alonso'nun 2009 Planları Gelecek Haftaya Kaldı

yazar:

kategori:

Fernando Alonso Interlagos’ta, geleceği ile ilgili açıklamanın bu hafta sonunda yapılmayacağını söyledi.

Ama gelecek sene Honda’ya geçmek yerine Renault’ta kalacağı düşünülen Alonso, haberlerin yakın zamanda ortayua çıkacağını kabul etti.

Alonso: "Belecek hafta diye düşünüyorum."

Takım patronu Flavio Briatore ise bir kaç gün önce 27 yaşındaki pilotun 2009’da Fransız takımla birlikte olacağı intibasını aldığını belirtmişti.

Briatore: "(Renault’ta kalma şansı) açıkça büyük"

Bunun yanı sıra Alonso, şampiyonluk mücadelesinde Massa’nın Hamilton’u geride bıraktığını gösrmek istediğini ama eski takım arkadaşına karşı herhangi bir kininin olmadığını ifade etti.

Alonso: "Ama sanırım daima kazananın McLaren’den başka bir takım olmasını tercih edeceğim"


Yorumlar

  1. Neyse senle uzun uzadıya tartışırdım ama işlerim var.Alonso geçen yıl yanındaki ''çaylak!!ı geçemeyip takımdan kendisini 1. pilot ilan etmesini istemiş bunu alamayıncada takımı tehdit etmiştir.Size göre gereken değer verilmemiştir bana göre diğer pilotada haksızlık yapılmamıştır olan bu.

  2. mclarenin büyüklünü gördük bis geçen sene bu sende kovaya olanlarıda görüyorus sen kafanı yorma

  3. Karakteri kötü mü dedim Alonsoya hayır.Bir insanın fikri neyse zikride odur demişler.Pedro öyle bir karakterde değil dedim.Size göre Alonso dürüstlük yapmıştır bana göre takımını tehdit etmiştir.Bakıç açısı bu.Eğer burda tartışığ tatışmama olayına girersek hiç kimse McLareni eleştirme yetkisine sahip değildilr.Alonso kim oluyor McLarenin büyüklüğünün yanında.

  4. Ne kızmışım ben be. zamanında öyle yorumlar yapmışımki arkadaşın aklına kazınmış. bu kadar mı dokundu sana. gerçekleri yazdığımdandır. malum siz gerçekleri duymayı pek sevmiyosunuz. işinize gelmeyenide seviysizlik olarak tanımlıyosunuz. böyle mutlu olacaksanız devam edin..

  5. fernando alonso r29 2009

  6. anlamıdığım bişi var gelmiş amelenin biri alonsonun karakterine laf ediyor… ben sana çok ii bir cvp verirmde,neyse.. bi insanın karakterine laf sölemek sana düşmes tamm mı. bu kafana sok

  7. Mc Laren arkadaşım. geçenlerde yapılan bir espiriye atıfta bulunduğunu anladım. ben anladım da anlamayanlarda olabilir. keşke sende belirtseydin. senin sayfaları falan karıştırdığını düşünenler olabilir yani:))))

  8. Alonso_ ben senin McLaren için neler dediğini hatırlıyorum inan bana senin o seviyene inmek istemem.Pedro neden takımda mı bende gönderilmesini istiyorum ama o Alonso gibi takımı tehdit etmedi o Alonso gibi bir karakterde değil çünkü.Eğer bir işvereniniz sizi tehdit ediyorsa onu işten bile atabilirsiniz dua edin Ron onu yapmadı o zamanda Alonsonun şampiyonluğunu yedi derdiniz gerçi bu durumdada diyorsunuz ama şundan eminimki Lewis eğer bu yıl şampiyon olursa yine gerçek yüzünüzü göstereceksiniz.Bundan adım gibi eminim.Brezilya yarışından sonra yorumlarınızı merakla bekliyorum.

  9. tanışalımmı? 😀

  10. :)))))))

  11. aaa evet çok haklısın Didem pardon. :)))))

  12. alonso_ aaaaaaaa yanlışın var Ron takım patronu rolunden önce Lewis'in babası rolünü üstlenir.Nası böyle bir yanılgıya düştün anlmadım valla :)))))

  13. ron dedi demedin. yazdıklarından da lewis demiş anlamı çıkıyo. yani böyle bir demeci çin de vermesi normal. çünkü alonso nun şampiyon olması puan olarak mümkün değildi.ya sen ne diyosun. bırak çini brezilyanın son turunda dahi dese bir takım patronunun bu cümleyi sarfetmesi YANLIŞTIR.

  14. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    Geç işte ferrariye.Bizde yarış izleyelim.

  15. Madem bu kadar üstüne suç yıkmaya heveslisiniz milletin o zaman niçin hala Pedro takımda niçin Onun da başının etini yemiyor hiç kimse 🙂 Allah aşkına yaaa!

    Lewis'in ayağı takılsa suçu Alonso'ya atma meyiliniz baydı artık.Tek olay şudur siz Alonso gibi bir pilotu kaldıramadınız.O sizin gibiler için fazla iyi.

  16. Madem bu kadar üstüne suç yıkmaya heveslisiniz milletin o zaman niçin hala Pedro takımda niçin Onun da başının etini yemiyor hiç kimse 🙂 Allah aşkına yaaa!

    Lewis'in ayağı takılsa suçu Alonso'ya atma meyiliniz baydı artık.Tek olay şudur siz Alonso gibi bir pilotu kaldıramadınız.O sizin gibiler için fazla iyi.

  17. Asıl siz neyden bahsettiğinizi bilmiyorsunuz.Ron söyledi dedim bende Lewisin Alonsoyla yarıştığını Çinde dedi son birkaç yarış önce değil.Siz biliyorsunuz Alonso söyledi yaa o herşeyin doğrusunu söyler.Madem o kadar dürüst ağırlık dağılımlarını kullanırken niye söylemedi.Takıma oldu olan.

  18. McLaren01 allah aşkına sen o olayı biliyor musn acaba???
    Hayır bilsen böle bir yorum yapmazdın sanırım.O lafı Ron Bey söyledi.

  19. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    sevgili renault ve alonsocu arkadaşlar uğraşmayın bunların merkepleri dişi oluversin .

  20. :))))))))))) demeci lewis değil ron dedeniz verdi. yani bu hiç normal olmadığı anlamına geliyoru ki, üstelik bunu son yrış öncesi değil son bir kaç yarış öncesi dedi. sen neden bahsediyosun

  21. Evet Alonso ile yarışıyoruz demek Alonsonun aracına fazladan 100 kilo ekledik anlamına geliyor.Eksik parça ekledik demek.Siz biliyorsunuz bunları.siz böyle düşünmeye devam edin.Lewis orda tabiki Alonsoyla yarısıyordu Alonsonun önünde yer alması şampiyon olmasına yetiyordu öyle bir demeci vermesi doğal.

  22. İçini okuma yeteneğiniz var sizin.Bravo.Herkesin içini okuyoprsunuz.Ronun McLarenin Lewisin Alonsonun içinden geçenleri biliyorsunuz.Kimi ne zaman bırakacak içini okuyorsunuz yaa Yada bırakmayı düşünüyor mu bir bakıverin size zahmet.Alonso neyi kaybettiyse McLarende kaybetmiş miş Brezilyada yemeseydi 55 saniye fark Fujide kaza yapmasaydı Ron sürmedi o aracı herhalde.

  23. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    mc larenciler kaşınmayın sizde çok iyi biliyorsunuzki alonsonun altında iyi bir araçla neler yapabileceğini.seneye kaşıntınızı alır merak etmeyin.

  24. herkes merakla o dönüşü bekliyor.bu sene beklediği gibi.

  25. ne yaptığını bize de biliyoruz. ama neye karşı yaptığınıda çok iyi biliyoruz.

  26. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    alonso_ sen bakma dostum bunlara.nede olsa mclarenci.

  27. yorum yazma diyen mi oldu? ama siz kininizi kusmak için adeda fırsat bekliyosunuz. bir haber çıksada ben bu alonso yu bi küçümsesem bi hakarette bulunsam diye. pes valla yaranız ne kadar derinmiş. kapanmak bilmedi. sanki size ne oldu olan bize oldu geçen sene.

  28. Brezilyada açıklayacağım diyip Brezilyadada haftaya açıklayacağım diyen birinin çark etmesine bir sözümüz olsun ama değil mi?Sanki siz her McLaren haberinin altında kininizi boşaltmıyorsunuz.Siz yazmayın yorum bizde yazmayız 🙂

  29. alonso haberinin altına ilk yorum yazan bi mc laren fanı. bu ne hız. bu ne kin. sizi ilgilendiren bi durum mu var? merak içinde olan bizleriz.
    habere gelinde belliki alonso takımına çoktan karar vermişte ufak pürüzler var gibi. eee artık eşşeğini sağlam kazığa bağlamak isteyecektir. sonu hayırlı olur inş

  30. Hiç şaşırmadım ne yapacağına karar verdim diyordu belki seneye açıklar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir