Yılın Aracı "Mclaren MP4 22"

yazar:

kategori:

Mclaren takımı casusluk skandalı sonucunda tüm puanlarını kaybetmiş ve şampiyonluğu Ferrari’ye kaptırmıştı. Bunun yanında büyük para cezasına çarptırılmıştı.

Şampiyonluğu kaybetmesine rağmen 17 yarışın 8’ini kazanan Mclaren MP4 22, Ferrari’nin F2007’sini geride bırakmayı başardı Autosport Ödül töreninde.

Ödülü kabul eden Mühendilik Direktörü Paddy Lowe "Çok. çok fantastik bir araçtı. Ben gerçekten keyif aldım. Politikaya rağmen takımım çok fantastik bir iş çıkardı."

"Bu ödülü aldığımız için çok gururluyuz. Resmi olarak bir ödül almasakta bu fantastik bir ödül ve bunu fabrikada kutlayacağız." dedi.


Yorumlar

  1. FİA bile araçta kullanıldığını kanıtlayamadı hala bazı arkadaşlar f2007 karışımı falan boşverin böyle laf kalabalığını cahilliğinizi gösterip vızıldamayın…

  2. tabi mp4 22 secerler karısık bi tip ya ferrari mclarenin birlesmesiyle en ii arac ortaya cıktıgı için tabi o olacaktı

  3. Alonsozzy arkadaşım hala anlayamadınız şunu Ferrari nin belgelerinin bizim araçta kullanıldığı kanıtlanabildi mi hayır sen Alonso ile aramızda çıkan tartışmalardan dolayı Mclaren e laf atmaya çalışıyorsun

  4. mclaren fan avatarı

    mp-4 22 ye söz yok ama torro rosso nun aracıda nascar araçları gibi bana büyük geliyordu belki göz yanılması ama hoşumada gitmiyor değil..eski chevrolet ler gibi:)

  5. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    mclaren mp4 22 en güzeliydi bana göre ama ferraride bence çok karizmatikti. özellikle son kırmızı tonu ile. redbullunda hakkını yememek lazım 🙂

  6. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    serdarix sana katılıyorum. görünüş olarak F2007yi bende pek beğenmedim uzun dingilinden dolayı garip geldi ve rengi için sevmedim her yerini kırmızı yaptılar hemde koyu kırmızı oldu. 2006'ya kadar olan rengi ve beyaz kanatlar kalsaydı iyiydi.

  7. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ferrarici olarak mclaren'in otomobillerini seviyorum. görünüş olarak çok güzeller 🙂

  8. Bir görünümü güzel. İki rengi düzel. Üç dayanıklı bir araba. Ama arkası gelmedi.

  9. yapmayın beyler redbull un hakkını yemeyin 2007 gridinde RB3 kadar ihtişamlı bi arç varmıydı.hele o ön kanat müthişti.inşallah RB4 te aynısı olur.bide onu taçlandıran harkulade kaskıyla coulthard müthiş bi paket.2.ci BMW sauber oda çok süper.en imajsızı ferrari.ksr bakmayın beyler bende ferrari fanıyım ama on ve arka kanat olmamış yıllardır shumiyle beyaz kanatlar süperdi vodafone de vardı.

  10. yapmayın beyler redbull un hakkını yemeyin 2007 gridinde RB3 kadar ihtişamlı bi arç varmıydı.hele o ön kanat müthişti.inşallah RB4 te aynısı olur.bide onu taçlandıran harkulade kaskıyla coulthard müthiş bi paket.2.ci BMW sauber oda çok süper.en imajsızı ferrari.ksr bakmayın beyler bende ferrari fanıyım ama on ve arka kanat olmamış yıllardır shumiyle beyaz kanatlar süperdi vodafone de vardı.

  11. mclaren ve ferrari ortak yapımı aracın tabii ki en iyi olması gerekir:)

  12. kusura bakma mclaren-f1 elimizden bukadar geliyor..

  13. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    bence mp4 22 yılın aracıydı gercekten ama dedigim gibi bunu kullanamadılar. önceden hıuzlı ancak dayanıksız arac olurdu, bu sefer hem hızlıydı hemde dayanıklı ama … güzelliğine bişey diyemem zaten gercekten güzeldi mp4 22

  14. Şuraya adam gibi yorum yapıcaksanız yapın yapmıcaksanız hiç yazmayın imaj yönü fln yok bu işin yıLın en iyi aracı Mp4-22 seçildi kendinizi avutmayın..

  15. güzelliğe göre verdiyseler lafım yok ama geri kalan birimlerde bencede ferrariydi.

  16. abdullah çelik avatarı
    abdullah çelik

    bencede yılın aracıydı ancak mclaren içinde yaşananlar başarıyı getirmedi sonuc olarak

  17. Kutlariz.. MP4 22 gercekten iyi bir aracti, Mclaren zaten her zaman gridin en guzel aracini yapmayi basarmistir..

  18. tony_montana avatarı

    imaj yönünden başarılar mclarene geri kalan kısmı için başarılar ferrariye

  19. F1 Racing yılın adamı oylamaları sonuçlandı YILIN SIRALAMA PİLOTU=HAMİLTON–YILIN ÇAYLAĞI=HAMİLTON–YILIN PİLOTU=HAMİLTON–YILIN ADAMI HAMİLTON–YILIN ARACI=MP4-22–YILIN KİŞİLĞİ=HAMİLTON

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir