Hamilton "Mağlubiyet Beni Daha da Güçlendirdi"

yazar:

kategori:

Hamilton, Formula 1’deki ilk sezonunda uzun süre lider gitmesine rağmen son yarışta şampiyonluğu Kimi Raikkonen’e kaptırmıştı 1 puan fark ile.

Hamilton, ilk çaylak şampiyon olamadığı için üzgün olduğunu belirtse de, ilk sezonundan çok büyük dersler çıkardığını söyledi.

Hamilton "Her zaman başımı havada tutmayı öğrendim. Son yarışlara çıkarken en önemli olan hâlâ tüm takımın desteğini alıyor olmamdı."

"İlgilenmemiz gereken tüm sorunlara rağmen takımın bana verdiği destek hep aynı kaldı. Bu eğer çalışırsam ve odaklanırsam, başarabileceğimi gösterdi."

"Her zaman kazanamazsınız ancak kazanmak için kaybetmeyi de öğrenmeniz gerek. Şampiyonluğu kazanamadık ancak yine de iyiydi. Gelecek sene 2 katı daha sıkı çalışacağız." dedi.

 


Yorumlar

  1. bana öyle geliyorki bu adam son iki yarista sampiyonlugu nasıl kacırdıgına hala inanamıyor ve hala uykuları kacıyordur.acısı fena oturmus yüregine
    ve acayip hırslanmıs,beni güclendirdi derken aslında dahada hırslandım demek istiyor ama bilmiyorki hırs hüsranı netice verir.

  2. ferrari aracı iyi olursa kimi şampiton olucaktır.hamiltonun da alonso sayesinde buralara geldiğni düşünüyorum.
    fernandonunda hala nerede yarışacağının belli olmaması kimi yi öne çıkaryıo.bu arada kimi nerelerde!!ne tatilmiş ya.insan bi röporaj werir.F2008 li testler başlasa.F1 i çok özldm

  3. ferrari aracı iyi olursa kimi şampiton olucaktır.hamiltonun da alonso sayesinde buralara geldiğni düşünüyorum.
    fernandonunda hala nerede yarışacağının belli olmaması kimi yi öne çıkaryıo.bu arada kimi nerelerde!!ne tatilmiş ya.insan bi röporaj werir.F2008 li testler başlasa.F1 i çok özldm

  4. Nasıl güçlendireceği 2008 yılında ortaya çıkacak.

  5. ben fernando sayesinde diyorum…zaten herşey bu sene daha net belli olur eğer yanlıssam

  6. Şampiyon olsaydı galibiyet kamçıladı derdi. Neyse hamilton konuşsun da bizde okuyalım. yoksa haber çıkmıyor 😀

  7. sizinde dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama hamiltonun hergün en az 2 tane açıklaması çıkıor.hepside güçleniyorum,başarıcaz,yapıcaz,edecez türünden şeyler.bu çocuk ileride ne olacak gerçekten çok merak ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir