Alonso: “Mattiacci Geldikten Sonra Henüz Bir Değişiklik Olmadı”

Fernando Alonso, yeni takım patronu Marco Mattiacci’nin gelmesinden beri henüz önemli değişikliklerin olmadığını söyledi.

Mattiacci, Stefano Domenicali’nin istifasını vermesinin ardından Luca di Montezemolo tarafından Formula 1 takımının başına getirildi.

Alonso “Dürüst olmak gerekirse pek bir değişiklik yok. Ve kısa sürede değişiklikler olacağını sanmıyorum.”

“O hala takımın durumunu, Formula 1 çevresini ve F1 hafta sonunu öğreniyor.”

“Öğrenilecek çok şey var ve karar vermeden önce biraz deneyim kazanması gerekiyor. Ve şu anda değişiklik yapması mümkün görünmüyor.”

“Bizim açımızdan, pilotlar, mühendisler ve pist mekanikerleri piste geliyoruz ve toplantılarımızı yapıyoruz. Büyük bir değişiklik yok.”

“Maranello’ya çalışmak için, toplantı için ya da hazırlık için gittiğimde, son ay orada da değişiklikler görmedim.”

“Ancak muhtemelen ilk ayda değişiklik beklenmiyordu çünkü onun deneyimi yok.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Mattiacci Geldikten Sonra Henüz Bir Değişiklik Olmadı”” için 10 yanıt

  1. Muammer UYAR avatarı

    Alonso bu saatten sonra Mattiaci yi iplemez

  2. Nebuchadnezzar avatarı
    Nebuchadnezzar

    Yarışlardan önce yapılan basın toplantılarını soru cevap diyaloglarını “Alonso çok konuşuyor , aynı şeyleri söylüyor, takımı eleştiriyor veya başka buzağılar aramakla değerlendirmeyelim.
    Çarşamba günü yapılan toplantıda her bir sorunun cevabı burada ayrı başlıklar altında sunulduğundan dolayı bazı arkadaşlar Alonsonun çok konuştuğunu zannediyorlar.Öyle ya Alonso bir köşede bekliyor ve elinde kamera mikrofon olan birilerini görür görmez de “şişşt gelsene bak sana neler anlatacağım , bizim mattiacci varya … diye başlıyor söze zannediyorlar.
    Bunların hepsi aynı gün aynı yer ve saatte sorulup konuşuluyor.O gün Zetsche’ nin övgüsüne varana kadar birçok şey soruluyor ve Alonso da cevaplıyor.
    Peki sizlere soralım: Mattiacci geldiğinden beri birfark oldu mu değişiklik oldu mu?
    Buyrun cevaplayın.
    Evet oldu 1 saniye hızlandık mı derdiniz.
    Yoksa ben bilmem eşim bilir mi derdiniz.
    Alonsonun söylediklerini biz zaten burada söyledik konuştuk.Bu senenin de çöp olduğunu ve o adamın elinde sihirli değnek olmadığını burada defaatle dile getirdik.Bunları zaten dünya alem biliyor.Alonso söylese de söylemese de dünya Mattiacci nin bişey yapamayacağını biliyor.

  3. nerde prost’u araç kötü dediği için kovan ferrari

    1. santandere ne kadar muhtaçlar demekki, koskoca ferrarinin düştüğü duruma bak, hayır alonso efendinin bir başarısı da yok, olsa gam yemeyecem, neymiş efendim kötü arabayla iyi iş çıkarıyormuş, nerde iyi iş nerde sonuç, iyi politik yapıyor arası ayrı

  4. şu alonso gitsin kimi şampiyon olur.adam hep eleştri.genç arkadaşlar hatırlamaz ama alonso için gittiği her takıma yarım saniye katıyor diye söylenirdi.nerde alonsonun yarım saniyesi?yada yarım saniyesi varsa o zaman ferrari traktör mü üretmiş?

    1. mclarene gittiğinde yarım saniye getirdim diye kendisi söylüyordu, niyeyse 5 yıldır ferrariye meşhur saniyelerini getiremedi, gerçi onu da hemşerisi de la rosa ile ferrariden çaldıklarıyla getirmişti, anca laf üretsin, burdaki futbol taraftarı kıvamındaki destekçileri de onu eleştirince köpürsünler, salyalar saçarak takım arkadaşını yendi yea desinler.

  5. alonso artık sıktı bu açıklamaların 5 yıldır yavaş araba edebiyatı yapıp avuttun herkesi ve seneye bu takımda olmayacak bence yaptığı açıklamalara bakılırsa

  6. bu adamın mattiacci’yi sevmediğini ve bu kararı beğenmediğini düşünen tek kişi ben değilimdir herhalde.

    1. Bence de öyle 🙂 Domenicali ile bildiğin kankaydılar. 😀

    2. F_Alonso Diaz avatarı
      F_Alonso Diaz

      Öyle gibi, bence bu takıma bu adam geçici geldi yinede. Seneye en kötü daha bildiğimiz biri gelecektir diye tahmin ediyorum. Ama Alo takımda kalırmı onu da bilmem. Kendi adıma kalıp iyi bir araçlan Rai’yi yenmesini ve öyle takım değiştirmesini isterim. Böyle dandik araçlan eskaza yenip de Rai’yi de yendim demesi hiç hoş olmaz ne kadar sevsemde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir